Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Ako sakate stomacen vvirus, dole kaj ingilizot, zatoa mu viknaa od skopje inspekcii,poplavenite frizideri vo podrumot, ne mu gi obestetija, i normalno covekot, mesoto ne go frli, zatoa i obstinarite veke ne odat da jadat bez pari kaj nego, oti koj saka pcovisano.

Ako sakate stomacen vvirus, dole kaj ingilizot, zatoa mu viknaa od skopje inspekcii,poplavenite frizideri vo podrumot, ne mu gi obestetija, i normalno covekot, mesoto ne go frli, zatoa i obstinarite veke ne odat da jadat bez pari kaj nego, oti koj saka pcovisano.

Ова одамна го зборувам. Не дека сакам да му правам анти реклама, немам никаква добивка од тоа, ама стварно не ми е јасно како можат да јадат плескавици од таму. Можам да намирисам од неколку метри ако некој јаде скара од кај него. Интересното станува ако тој некој дојде во затворен простор со таа храна. Доживљај!

За кај викаш доле кај Ингилизот?Спроти пошта ли?[DOUBLEPOST=1447441667][/DOUBLEPOST]
Многу е успешна Деси, кога татичко плаќа...

За која Деси викаш?

За кај викаш доле кај Ингилизот?Спроти пошта ли?[DOUBLEPOST=1447441667][/DOUBLEPOST]

За која Деси викаш?
Vika za onoj na avtobuska kade sto kanalizacijata preli i istece vo kafanata[DOUBLEPOST=1447442199][/DOUBLEPOST]
hahahhh , манекенкиве на базен келнерките хјахахаха
Devojcinjata si se top :) nego ovoj ludakov so govorna mana e za zal a misli deka moze da bide raper :confused: go znam ucev so nego,a onoj visokiot isuseniot vo spotot drugarce mu e od skolo tezok narkoman e na bocka e kaj da e ke otide i on ko marce sto ziveese kaj policija se pokri eden den so kebe na bitolska pruga i tolku,ista ekipa se,a gledam i ovoj ciganot sto mu pravese spotov antoan kurt se vratil od viena po velesov eali kaj da e ke otide pak sekoja sabota idat za viena carter od veles site cigani tamu se na pazar se stapisav koga bev tamu kolku gi ima :eek:

Последно уредено:
Ова одамна го зборувам. Не дека сакам да му правам анти реклама, немам никаква добивка од тоа, ама стварно не ми е јасно како можат да јадат плескавици од таму. Можам да намирисам од неколку метри ако некој јаде скара од кај него. Интересното станува ако тој некој дојде во затворен простор со таа храна. Доживљај!

Кога чекав автобус едно сабајле, ја распалуваа скарата. Сите што стоевме сетивме миризба на пластика на гума, свативме дека е од Ингилиз. Може затоа мириса :LOL:

Кога чекав автобус едно сабајле, ја распалуваа скарата. Сите што стоевме сетивме миризба на пластика на гума, свативме дека е од Ингилиз. Може затоа мириса :LOL:

Не мириса на пластика и гума, мириса на мртов коњ.

Изгледа од наредна година, покрај Питиајдата ќе има и Скаријада, оти многу добра скара имаме, вајда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom