Sea najdov dokument i sto da praam pomosssPozdrav .. dali ima nekoj iskustvo .. od prekraten so molba da bide vraten na procedura ... ili dali postoi li takva opcija nekako da se vrati procedurata ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sea najdov dokument i sto da praam pomosssPozdrav .. dali ima nekoj iskustvo .. od prekraten so molba da bide vraten na procedura ... ili dali postoi li takva opcija nekako da se vrati procedurata ???
Nema ni da gi dobies na tel zosto ima premnogu guzva. Jas koga bev Lazar kaza deka minatiot den od 9 sabajle do 23h ostanal da raboti so luge. Najubavo e da otides tamu i onaka ne e potrebno zakazuvanjeDali nekoj znae broj od BKK vo Bitola,zasto od Strumica sto go imam brojot,zvonam neznam ni samata kolku pati,nikoj ne se javuva.fala odnapred.
Proveri ovde, valjda toa znaes: http://mjs.bg/emsg/[DOUBLEPOST=1447349703][/DOUBLEPOST]jas sum isto 2013 broj 138-- konecno najdov dobar dokumet licna karta od pradedomi onaa zelena od 1913 pisuva carstvo na bugarija pa prasuvam da ne nedaj gospod me prekratat bas koga najdov dokument inace brzam ovie denovi da sredam .ali sepak fala za informacijata .ako ima nekoj so konkretna brojka na meseci koi toleriraat neka pisi pozz
Nema pravilo da ti kazam pravo. Zavisi koj broj si i redosledno do kade oni imaat do sega prekinato predmeti. Toa e toa. Proveri za sebe ovde, valjda toa znaes: http://mjs.bg/emsg/jas sum isto 2013 broj 138-- konecno najdov dobar dokumet licna karta od pradedomi onaa zelena od 1913 pisuva carstvo na bugarija pa prasuvam da ne nedaj gospod me prekratat bas koga najdov dokument inace brzam ovie denovi da sredam .ali sepak fala za informacijata .ako ima nekoj so konkretna brojka na meseci koi toleriraat neka pisi pozz
Bugarskidali potvrdata od BKKS e na makedonski ili bugarski?
070339536Dali nekoj znae broj od BKK vo Bitola,zasto od Strumica sto go imam brojot,zvonam neznam ni samata kolku pati,nikoj ne se javuva.fala odnapred.
Kontakt ime?070339536
Да се разбереме убаво што се бара.Се вади потврда само за неосудуваност ,една потврда и ништо друго ако не ти е јасно прашај во суд на шалтер за бугарско дрзавјанство .Јас со таа потврда бев пред некое време на интервју во амбасада и немав проблем.Ако се води кривична постапка против тебе не значи и дека си осудена.Секој може да ти поднесе кривична ама судот е тој што суди.Доколку се води некоја постапка и во меѓувреме си осудена за некое дело додека ти трае постапката за пасош затоа МВР И ДАНС вршат проверки и има случаи за прекинување на преписката.
So srekaПреписката се намира в зад'лжителна процедура за с'гласуване с'с заинтересуваните институции.
decki ke moze li nekoj da mi objasne so znaci ova vcera mi se smeni statusot od dopolnitelna proverka na ova sega sto go postaviv
sto dokumenti odnese i koje brojce si i kolku cekase da ti se smeni statusot[DOUBLEPOST=1447351706][/DOUBLEPOST]zdravei na site sega da kazam nesto pozitivno na forumov za tie shto sme na doplnitelnaSo sreka![]()
070339536
neznam ime ke se javi edna zenska ,ke prasas bkkbitola i ona ke ti kazeKontakt ime?
moj prijatel vadese nesto za nepravosilna osuditelna presuda, i deka nema obvinitelen akt pokrenato. Pisuva za dvojno drzavjanstvo, posto ne davale da pise za bugarsko drzavjanstvo.
dali e toa uverenie sto treba?