Мисс Дунавка Трифуновска- Маке Донија

• Креатор на темата Креатор на темата Darko_ufo
  • Време на започнување Време на започнување
Толку ти е капацитетот, коа ќе постигнеш една третина од успехот на Игор јас капа ќе ти симнам, ама ајде спрдачи се тука по форумов. Наместо да се смееш на Дунавка која јадната со рацете не може едно срце да направи кое патем и е дел од префромансот на избор за Мисс, ти си се фатил за Игор.
Зошто ти знаеш колкав ми е капацитетот и што имам постигнато.
Знаеш и дали требало да биде срце или се спрда.
Знаеш и кариерата каква и е на Савка.[DOUBLEPOST=1447344726][/DOUBLEPOST]Уствари извини, за првото можеби ти пренеле.[DOUBLEPOST=1447344752][/DOUBLEPOST]
Ja recimo se sramam koa ke me prasaat da kazam deka imam citano kniga od Igor.
Кога ќе постигнеш третина од него, тогаш да се срамиш а вака, како никој и ништо има да читаш и да ќутиш.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Кај пишува бе тоа ако си јавна личност дека треба да ти зборат за приватниот живот? Абе колку сте неписмени тоа е страшно, да се соберете ти и Пеџа и уште 10 како вас нема ни една книга да напишете а не па да издадете 5 книги сите бестселери во Македонија и со значаен тираж и во другите Балкански земји, да имате играно во 12 филмови и безброј театарски престави... И тоа што во 90-тите беше телевизиска ѕвезда и шоумен број еден во Македонија, ама ајде Дунавка РУЛЗ

Дунавка рулз пошто им го спопика на сите :D која храброст за све тој кет уок, срцето и све друго :ROFLMAO:

А Игор е fail талент џабе да се надмудруваш, он можел и повеќе а не направил. Секој има слабости и кризи не може совршен да биде но тоа не значи дека не треба да биде и критикуван.

Igor e glumec,poet,muzicar,showman..etc...Dunavka e wanna be model so gazoza intelegencija! Ne e ona za smeenje....nego toj sto ja ispratil tamu!

Not sure who is Dunavka team a koj Igor ff team.

giphy.gif

Чудо кај Ина ништо нема О Дунавки. :pos:
И стиска на ина дан и се дурне, ко лани. xD

10841389_685670648220360_513671599_n.jpg

Како да пишува третоодоленец со мали проблеми во развојот.

Шо збориш бе? Жената магистрирала на фармацијa. Aма затоа ни амоксиклав не знае да напише.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom