Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто ти знаеш колкав ми е капацитетот и што имам постигнато.Толку ти е капацитетот, коа ќе постигнеш една третина од успехот на Игор јас капа ќе ти симнам, ама ајде спрдачи се тука по форумов. Наместо да се смееш на Дунавка која јадната со рацете не може едно срце да направи кое патем и е дел од префромансот на избор за Мисс, ти си се фатил за Игор.
Кога ќе постигнеш третина од него, тогаш да се срамиш а вака, како никој и ништо има да читаш и да ќутиш.Ja recimo se sramam koa ke me prasaat da kazam deka imam citano kniga od Igor.
Кај пишува бе тоа ако си јавна личност дека треба да ти зборат за приватниот живот? Абе колку сте неписмени тоа е страшно, да се соберете ти и Пеџа и уште 10 како вас нема ни една книга да напишете а не па да издадете 5 книги сите бестселери во Македонија и со значаен тираж и во другите Балкански земји, да имате играно во 12 филмови и безброј театарски престави... И тоа што во 90-тите беше телевизиска ѕвезда и шоумен број еден во Македонија, ама ајде Дунавка РУЛЗ
Од ова видов само дека Дунавка ја имала лиценцата и сама се пратила на изборот хахахах, исто како Црнокрак коа ги имал лиценците сам да одел по избори.https://www.facebook.com/photo.php?...t=a.10151113382596588.421510.704011587&type=3
еве го и Црнокрак на тапет![]()
Како да пишува третоодоленец со мали проблеми во развојот.
Како да пишува третоодоленец со мали проблеми во развојот.