Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
27 декември 2008
Мислења
1.646
Поени од реакции
791
3мах пакетот го продолжив пред 5-6 месеци, значит сеа не можам да зеам Магента 1 пакет? Морам да чекам да ми истечит овој постоечкиов?
Исто така и бројчината од Т-Мобиле тек за 6-7 месеци ќе можам да ги продолжам, а јас сакам истите бројој да ги префам во Магента 1, така што само би ми идало се на една сметка така.
Не мораш да чекаш можеш уште утре да се префрлиш на Магенда 1 проверено бидејки јас го сторив тоа обновив пред 1 месец договор за мобилниот и 3 Макс оптикот

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Не мораш да чекаш можеш уште утре да се префрлиш на Магенда 1 проверено бидејки јас го сторив тоа обновив пред 1 месец договор за мобилниот и 3 Макс оптикот
Moжам да се префлам и да земам телефон со доплата?

Член од
30 август 2015
Мислења
22
Поени од реакции
5
Кај мене брзината на интернот е катастрофа download speed mi e 3,50 просек ,рутерот постојано закочува милион пати се имам јавено,но залудно е..
Имам 3 маx и телевизијата знае да закочува

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.646
Поени од реакции
791
Moжам да се префлам и да земам телефон со доплата?
Ќе можеш доколку на некој од телефоните веќе ти е завршен договорот на доверба или има уште 6 месеци пред истекот на договорот.Најубаво во продажен салон појди и прашај или на 122

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.378
Има ли некој активирано Магента 1М пакетот од 2500 денари да ми каже како оди брзината на интернетот?

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.646
Поени од реакции
791
Има ли некој активирано Магента 1М пакетот од 2500 денари да ми каже како оди брзината на интернетот?
Јас го имам активирано и брзината е иста 50/50 на оптика сум инаку

Член од
28 април 2011
Мислења
276
Поени од реакции
114
Od magenta M paketot dali moze da se aktivira bez MaxTv, znaci samo internet i mobilna,i sto znaci dve linii,dali podrazbira dva telefonski broja.

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.646
Поени од реакции
791
Od magenta M paketot dali moze da se aktivira bez MaxTv, znaci samo internet i mobilna,i sto znaci dve linii,dali podrazbira dva telefonski broja.
Не може без МахТВ два телефонси броја подразбура две SIM картички два броја секоја си е посебна

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.848
Поени од реакции
21.653
Некој кој го користи HBO пакетот ... кај мене пола ден еден од каналите ( наизменично ) е "отклучи ја содржината за возрасни".

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Може ли некој да ми објасни што би можело да е - од кога го сменив рутерот на Т-хоум (дојдоа од Т-хоум си го монтираа све напраија) интернетот зашто и како може да ми е толку СРАЊЕ.

Значи повеќе време сум офлајн него онлајн. ЗГОРА на све, иам ДВА ебани рутера на различни мрежи од ебаниот Т-хоум и 2та не работат. (и не, не се преклопуваат)

Ебани 2 кб/сек ми симиња се да им ебам по список мајчина - све пробав - од а до ш ... нејќе и нејќе ..куртони смрдливи.

И шо ? треба да се расправам со некоја дегенка (ни крива ни должна) што ќе ме убедува дека гледа во Компјутерот и дека рутерот си работи онлајн и дека се е океј.

ДА ОКЕЈ Е АКО САКАШ ДА ИГРАШ МАЈНСФИПЕР !!!!11

Член од
16 ноември 2011
Мислења
222
Поени од реакции
67
Може ли некој да ми објасни што би можело да е - од кога го сменив рутерот на Т-хоум (дојдоа од Т-хоум си го монтираа све напраија) интернетот зашто и како може да ми е толку СРАЊЕ.

Значи повеќе време сум офлајн него онлајн. ЗГОРА на све, иам ДВА ебани рутера на различни мрежи од ебаниот Т-хоум и 2та не работат. (и не, не се преклопуваат)

Ебани 2 кб/сек ми симиња се да им ебам по список мајчина - све пробав - од а до ш ... нејќе и нејќе ..куртони смрдливи.

И шо ? треба да се расправам со некоја дегенка (ни крива ни должна) што ќе ме убедува дека гледа во Компјутерот и дека рутерот си работи онлајн и дека се е океј.

ДА ОКЕЈ Е АКО САКАШ ДА ИГРАШ МАЈНСФИПЕР !!!!11
истото и кај мене се деси, откако го сменаа рутерот со ZTE, катастрофа е интернетот: Стопати се имам јавено, џабе

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Магента врти сучи они во ќар ние пак без оптимален избор, тешки глупости :tapp: Толку чекање на бакар окапав сега се решиле оптики да редат и ајде да сме ставеле магента, ама ај која? S не доаѓа предвид, а пак М брзина на нетов исти бакар, па кој Qr ми оптика ако upload-от ми е ист да не можам ништо да качам. L прескапа... :facepalm:

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.646
Поени од реакции
791
Магента врти сучи они во ќар ние пак без оптимален избор, тешки глупости :tapp: Толку чекање на бакар окапав сега се решиле оптики да редат и ајде да сме ставеле магента, ама ај која? S не доаѓа предвид, а пак М брзина на нетов исти бакар, па кој Qr ми оптика ако upload-от ми е ист да не можам ништо да качам. L прескапа... :facepalm:
Брзината на М е 50/50 кај оптика ,тој пакет го користам само на таа цена треба да додадеш 18 % ДДВ

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Брзината на М е 50/50 кај оптика ,тој пакет го користам само на таа цена треба да додадеш 18 % ДДВ
Ако е така арно, пошто на сајтов си пишале брзина до 12 Mbps / 768 Kbps, а подоле пишува опциите Ѕ и М се достапни на бакар и оптика, па барем да направат разлика во брзини меѓу бакар и оптика. Вака делува многу лошо и неповолно, а тек па за тоа што викаш цените се без пресметан ддв па што останува од тоа -20%? -2% :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom