Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Колку би идела нокиа лумиа 625 на старо ?

Продавам Alcatel Idol 2 mini s . Телефонот е купен од ВИП и работи со вип картичка. Користен е 13 месеци и има уште 11 месеци гаранција.
Одлично сочуван од прв ден со скрин протектор и футрола. Со телефонот оди гратис и две футроли, 3 скрин протектори и 32 гб сд картичка.
Цена: 80 евра.
Без замени, контакт пп.
SAM_2175.jpg
SAM_2180.jpg

http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1796131
Да не случајно некој знае во каква состојба се телефониве? Да не ги видел или знае некој што зел?
Секој телефон е своја приказна, кој колку е сочуван и дали како што е исправен оди на лице место и разгледај го ... сепак се работи за половен телефон

Секој телефон е своја приказна, кој колку е сочуван и дали како што е исправен оди на лице место и разгледај го ... сепак се работи за половен телефон
Абе дa сум ск е леснo, не ни прaшувaм oвде. Изгледa нa фoрумoв леснo зaбoрaвaте декa мaкедoнијa не е сaмo скoпје.

Абе дa сум ск е леснo, не ни прaшувaм oвде. Изгледa нa фoрумoв леснo зaбoрaвaте декa мaкедoнијa не е сaмo скoпје.
Неможам да знам кој од каде е друже, нема љутиш за тоа, нити има локација како на други форуми нит ништо ... освен по никот ПП сега приметив веројатно си од Прилеп

чим е така, нека ти го сликаат убаво телефонот и кај што има нешто оштетено, прашај дали праќаат по брза пошта и дали ќе ти дадат писмена гаранција, бидејќи е сепак од мобилара ... на огласов нема слика од телефонот

Неможам да знам кој од каде е друже, нема љутиш за тоа, нити има локација како на други форуми нит ништо ... освен по никот ПП сега приметив веројатно си од Прилеп

чим е така, нека ти го сликаат убаво телефонот и кај што има нешто оштетено, прашај дали праќаат по брза пошта и дали ќе ти дадат писмена гаранција, бидејќи е сепак од мобилара ... на огласов нема слика од телефонот
Пуштив човек да провери па ќе видиме.

некој заинтересиран за ноте 3, 3гб рам ЛТЕ...изгребани лајсни, бел, со заштитна маска и стаклена фолиа на дисплеј ?

ајфон 4с функционален за 180 евра
контакт у инбокс

Sovet za telefoni do 20000 iljadi sto raboti smooth kako nexus 5 ama da IMA dobra baterija, kamerata ne e bitna

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom