Се гадите ли од орален секс?

• Креатор на темата Креатор на темата konzul-bt
  • Време на започнување Време на започнување
ДААААААААААА! И мене! Баш напротив како што кажав. Сигурно знае да пуши! Но, мислам дека е малку потешко како жена да бидеш пушач оти едноставно го немаш тоа. Истото важи за женскиот оргазам кој е врв на задоволството а кој за жал многу мажи не успеваат да го достигнат кај една жена.
И на мене не ми успева. После дознав дека сум грд, а моето сексуално изразување го нарекоа силување на суд. :(

Хехехе, абе девојче. Ти можеби добро пушиш, ама проблемот е следен исто и кај мажите. Жената некогаш глуми дека свршува оти мажот свршил прерано или пак не ја задоволил правилно, оти мажот е себичен, си гледа само тој да сврши. Исто така и жената гледа за своето. Таа не поаѓа од тоа што сака маж. За неа курот е страшен и непријатен. Нејќе да голта и слично.
Не верувам дека не пушиш добро. Напротив!!! Но, мислам дека жена треба повеќе искуство да собира. Минимално еднаш месечно!

Za ednas mesecno samo ne se zamaram uopste da go zemam usno, ednas dnvevno nekat e malku ...

Za ednas mesecno samo ne se zamaram uopste da go zemam usno, ednas dnvevno nekat e malku ...
Сосем доволно![DOUBLEPOST=1446305798][/DOUBLEPOST]
И на мене не ми успева. После дознав дека сум грд, а моето сексуално изразување го нарекоа силување на суд. :(
Што не ти успева? Не те разбирам? Да пушиш ил задоволиш жена?

Да задоволам (не знам дали на 16 години се жени), жена...
Епа си погрешил. Јас зборувам за зрели жени, што веќе имаат повеќе искуство, не за некои девојчиња. Права жена знае што сака исто како што вистински маж знае што сака, а тоа е дека сака добро пушење.[DOUBLEPOST=1446306799][/DOUBLEPOST]
А што ти претпочиташ? Дали знаеш да го земаш цел?

Епа си погрешил. Јас зборувам за зрели жени, што веќе имаат повеќе искуство, не за некои девојчиња. Права жена знае што сака исто како што вистински маж знае што сака, а тоа е дека сака добро пушење.[DOUBLEPOST=1446306799][/DOUBLEPOST]
Знам дека згрешив, еве од затвор пишувам. Се кријам да не ме види Црни у затворското интернет кафе, ми го има мавнато пикот.

Знам дека згрешив, еве од затвор пишувам. Се кријам да не ме види Црни у затворското интернет кафе, ми го има мавнато пикот.
Ама ти си тераш мајтап:) Нит знаеш што е темата ни ништо.. Тука зборуваме за пушење. Кој подобро пуши! Тоа е прашањето на векот.

Pa zar samo do pola treba?

Тука зборуваме за пушење. Кој подобро пуши! Тоа е прашањето на векот.
Tука збориме за орал, а тоа не подразбира само пушење туку и лижење. Кога сме кај лижењето, како стоиш со шмукање клиторис и дали го голташ секретот откога ќе ти сквиртне дундето на јазик?

Tука збориме за орал, а тоа не подразбира само пушење туку и лижење. Кога сме кај лижењето, како стоиш со шмукање клиторис и дали го голташ секретот откога ќе ти сквиртне дундето на јазик?
Се разбира. Кунилингусот е исто така орален секс како пушењето. Не знам како ќе биде со шмукањето клиторис, не сум пробал, но кога би пробал, не знам што би правел, ако сквиртне дундето, тогаш сакал-нејќел мораш да голташ. Инаку, не верувам дека е тоа толку пријатно како со машкиот елискир. Женската внатрешност е кисела, а машката алкална, така што има голема разлика и машкиот елискир е неспоредлив со тие секрети на жената (нека ме извинат припадничките на понежниот пол). Но, тоа е мое лично мислење. Треба да каже маж кој успеал да ја доведе жената до врхуњац преку кунилингус. А такви се малку. Обично жените жалост невидена мора да глумат, оти не се задоволени. Нека каже некој што пробал.

Последно уредено:
Се разбира. Кунилингусот е исто така орален секс како пушењето. Не знам како ќе биде со шмукањето клиторис, не сум пробал, но кога би пробал, не знам што би правел, ако сквиртне дундето, тогаш сакал-нејќел мораш да голташ. Инаку, не верувам дека е тоа толку пријатно како со машкиот елискир. Женската внатрешност е кисела, а машката алкална, така што има голема разлика и машкиот елискир е неспоредлив со тие секрети на жената (нека ме извинат припадничките на понежниот пол). Но, тоа е мое лично мислење. Треба да каже маж кој успеал да ја доведе жената до врхуњац преку кунилингус. А такви се малку. Обично жените жалост невидена мора да глумат, оти не се задоволени. Нека каже некој што пробал.
Како тврдиш кога не си пробал?

Како тврдиш кога не си пробал?
Ништо не тврдам јас, потврдиле научниците дека е женската празнина кисела, а машкиот еликсир алкален и доаѓа при спојување до неутрализација.
А како е да лижеш клиторис не знам. Сум видел, но чувството не ми е познато
А нешто не сум исто по киселото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom