- Член од
- 5 мај 2016
- Мислења
- 1.330
- Поени од реакции
- 856
Којзнае што ќе се роди ако се спарат калинакаталина и Говинда...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ama ja imam potreba da te ispocituvam. Znam deka prashanjeto na temata e nogu glupavo i obratno postaveno, ama daj ti pocesti ne, opisi ni ja pozenstvenata ubavina na blov-dzabotАаааа, ти благодарам ама немам потреба за почит од твоја страна...ти си докажан веќе![]()
Se nadevame samo deka (to jest ke se molimeКојзнае што ќе се роди ако се спарат калинакаталина и Говинда...
Ama ja imam potreba da te ispocituvam. Znam deka prashanjeto na temata e nogu glupavo i obratno postaveno, ama daj ti pocesti ne, opisi ni ja pozenstvenata ubavina na blov-dzabot[DOUBLEPOST=1469984407][/DOUBLEPOST]
Se nadevame samo deka (to jest ke se molimena site Bogovi , nema da prepustime samo taka na slucajnosta) nema da se rodi nakazicka poput tebe koja sto ke krasi tegla so turshija vo medicinkiot post-abortiracki muzej.
Nemoj sea ti da treskas gluposti i da se ismejavas. Oni se matirani od suroviot zakon na karmata i ostalite kosmicki principi. Ne e za smeenje. Zalosno eAlal neka ti e...znaes da gi matiras so sekoj poteg
oni tebe, ha
![]()
Сигурно имам повеќе од тебе вежбано и голтано...Топлиот еликсир е убав и за кожа и како сокче. Кур 26х8 не знам како ќе го примш во уста, тебе ти е криво, затоа ломотиш. Во другиот отвор е друга работа.... Преубаво искуство.Nema opravdanie, ne si se potrudil dovolno. Treba da vezbas.
Ja nazalost nemam praveno takva vezba. Ama zatoa veruvam vo tebe deka ako prodolzis da vezbas ke uspees ke go goltnes i 30 cm da e. Ako mozat cirkuzantite da goltaat pola metro ostar mach, za tebe e pichkin dim da progutash 26 cm sochen ispolent so krv kur.Сигурно имам повеќе од тебе вежбано и голтано...Топлиот еликсир е убав и за кожа и како сокче. Кур 26х8 не знам како ќе го примш во уста, тебе ти е криво, затоа ломотиш. Во другиот отвор е друга работа.... Преубаво искуство.
Не сакам, како што реков, машкиот орган е преубав.Читам на жените им се гадело од орален секс што ке кажат машките за лижење на пичка?![]()
Сакаш да пушиш а несакаш да ти ја лижатНе сакам, како што реков, машкиот орган е преубав.
Не може тоа, само ти сањај. Како што ти реков тоа беше предебело куриште. Но, за долгите и прифатливо дебели има веќе чаре. Постои спреј кој ти го опушта грлото за да пушиш до корен.[DOUBLEPOST=1469988736][/DOUBLEPOST]Ja nazalost nemam praveno takva vezba. Ama zatoa veruvam vo tebe deka ako prodolzis da vezbas ke uspees ke go goltnes i 30 cm da e. Ako mozat cirkuzantite da goltaat pola metro ostar mach, za tebe e pichkin dim da progutash 26 cm sochen ispolent so krv kur.![]()
Газенцето сакам да ми го лижат, немам женски полов орган за среќа.[DOUBLEPOST=1469988878][/DOUBLEPOST]Сакаш да пушиш а несакаш да ти ја лижатостанав без коментар
![]()
Се пропедерчувате оти сакате да пушите и да ви го пушат. А исто сакате прст во дупе додека јавате, ама се правите дека не ви прија женско прсте во газенцето...Nemoj sea ti da treskas gluposti i da se ismejavas. Oni se matirani od suroviot zakon na karmata i ostalite kosmicki principi. Ne e za smeenje. Zalosno e[DOUBLEPOST=1469987411][/DOUBLEPOST]Daj ma ti vrucha kalino momo otvori se veke ednas na temava. Daj skromen pridones. Posle se cudite zaso nie mazite se propedercuvame i harikirame.
Не, јас сум ехото на вашите табуа. Јас го изговарам она што вие сите го мислите во себе, а не сакате да го кажете.Аууу..абе овој горе од Демир Хисар ли избега..чувај боже
![]()
Иди бегајНе, јас сум ехото на вашите табуа. Јас го изговарам она што вие сите го мислите во себе, а не сакате да го кажете.