Мигрантите низ Македонија

Член од
12 март 2009
Мислења
20.413
Поени од реакции
16.633
јасно е дека на вујче му одговара оваа балканска рута, баш таму каде што се заговараше некоја економска осовина со гасовод за руски гас и кинеска пруга Будипешта - Белград -Атина... ние сме само колатерална штета...
е сега Унгарија затвори, рутата се помести преку Хрватска, Словенија и Австрија..
http://www.24sata.hr/svijet/zbog-izbjeglica-sve-vise-ljudi-u-austriji-kupuje-razno-oruzje-444412

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Na ista branova dolzina se i feministkine!izgleda ne im e jasno deka vo kalifatot so go planiraat vo Evropa,pravata na zenite ke bidat svedeni na minimum,toest ke dobijat tretman na kozi!Ama toe liberalnata peralnica na mozoci e mnogu mokna,taka da nikako ne mozat da ja svatat realnosta se dodeka ne e veke kasno!
Секако најеклатантен пр. за такви корисни идиотки е лангелина.

ЕДИТ:

За сите вие што тврдевте дека мигрантите кога ќе пристигнат на стариот континент ќе научат јазик, ќе се образуваат, ќе работат, ќе го збогатат кругот на пријатели помеѓу староседелците, ќе се вклопат во системот и опшеството

Последно уредено:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Еве дечки, црно на бело документ од германската социјална служба, очекуваат за 2016 година 400 000 емигранти како нови приматели на социјална помош кои никогаш нема да најдат работа, плус податок дека 81% немаат никакви квалификации и повеќето се неписмени. И тоа ова е само почеток, ќе доаѓаат уште.
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/njemacke-obavjestajne-sluzbe-81-migranata-bez-ikakvih-kvalifikacija-400-000-novih-socijalnih-slucajeva-integracija-nemoguca-temelji-drustva-ugrozeni-850714

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
400 000 емигранти како нови приматели на социјална помош кои никогаш нема да најдат работа,
еве од тие НВО организациите со пароли "Refugees Welcome" што зимаат пари,они ќе ги издржуваат.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Инаку имам информации од луѓе кои се во Гевгелија ангажирани за помош на мигрантите, дека постојано доаѓаат семејства од Сирија (прави бегалци, маж со жена и деца) и им кажуваат дека Авганистанците и Пакистанците, кои најчесто се мажи и патуваат без женска придружба, се најагресивни и ги напаѓаат и ограбуваат. Едно сириско семејство пред неколку дена било физички нападнато и ограбеноод Авганистанци, така да кога дошле на македонска граница немале пари ниту за леб. Ова е информација од луѓе кои се ангажирани во Гевгелија во камповите, ова ми го имаат кажано, да не мисли некој дека измислувам.

Raynor

Mr.Terrible
Член од
16 април 2014
Мислења
384
Поени од реакции
583
Инаку имам информации од луѓе кои се во Гевгелија ангажирани за помош на мигрантите, дека постојано доаѓаат семејства од Сирија (прави бегалци, маж со жена и деца) и им кажуваат дека Авганистанците и Пакистанците, кои најчесто се мажи и патуваат без женска придружба, се најагресивни и ги напаѓаат и ограбуваат. Едно сириско семејство пред неколку дена било физички нападнато и ограбеноод Авганистанци, така да кога дошле на македонска граница немале пари ниту за леб. Ова е информација од луѓе кои се ангажирани во Гевгелија во камповите, ова ми го имаат кажано, да не мисли некој дека измислувам.
Ова е ошпто познато од поодамна, не ја разбирам логиката на германија и шведска во одобрувањето азил на пакистанците.

C

cige

Гостин
Секако најеклатантен пр. за такви корисни идиотки е лангелина.

ЕДИТ:

За сите вие што тврдевте дека мигрантите кога ќе пристигнат на стариот континент ќе научат јазик, ќе се образуваат, ќе работат, ќе го збогатат кругот на пријатели помеѓу староседелците, ќе се вклопат во системот и опшеството

Овие слики не се во Европа

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.503
Поени од реакции
9.306
https://www.rt.com/news/320428-german-village-house-refugees/

Германциве свесно креираат исламски гета .
На село со 100тина жители, му додадават преку 700 мигранти
Незнам дали се свесни како се самоуништуваат како народ!
тешки глупаци испаднаа германциве ( намерно со мала буква).Ако не ја заплат таа кравата меркелица нека се самозапалат, тешки дебили.....

Zoran MKD

Мијак на квадрат.
Член од
11 септември 2010
Мислења
2.021
Поени од реакции
1.018
Да не мудрувме на страта блудница и требаат физикалци,
Но сега и дојдоа повеке отколку што и требаа.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.267
Поени од реакции
84.374
Имаш среќа што нема модератор, па можеш без последици да се просераваш. Ти си нашол да замераш за неозбилности на озбилна тема.

Само ти играј си ку*ташак, утре кога ќе ти дојдат дома тие сечените - е тогаш друга песна ќе пееш. Микрофони секако ќе има доволно.
Престани да плачеш и да се влечкаш по мене како просјак, него иди пријави ме ако нешто не ти е по ќеиф или мислиш дека сум ги сјебал форумските правила, па они ќе реагираат.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.321
Поени од реакции
18.402
тешки глупаци испаднаа германциве ( намерно со мала буква).Ако не ја заплат таа кравата меркелица нека се самозапалат, тешки дебили.....
Позагрижени за ситуацијата во Германија сте него самите германци. Па уште објаснувате кој биле тешки глупаци:facepalm: Македончето со 200 евра плата објаснува германците како да ја водат државата,уште и загрижени за белата европска раса која не смета за стока бетер него Сиријциве.
Германија ако се осети загрозено ќе ги избаци на клоци сите овие и никој а нема да и каже,нас ако ни тупнат 100 000 сиријци ќе мора да ги издржаваме пошто на копче може да ни ја изгасат државата.

Kajgana Shop

На врв Bottom