Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас искрено мислам дека Јувентус не ни има амбиции за скудетото туку едноставно ќе се борат за топ 3 што искрено мислам ќе успеат на крајот ако немаат некој значајни повреди..

Предолга е сезоната и се и сешто можи да се случи до крајот па затоа ќе оставам простор што се однесува до титулата каде јас типувам Рома или Наполи,а ако случајно дојди Јувентус да се бори за титула на крајот ќе почнат да местат и фала чао пријатно..бидејќи ова е Италија и така функционираат работите..

За Интер не сакам да пишувам многу бидејќи стручњаците Џонтра и Стефан ќе ми ебам мамичето мамино...апсолутно сите победи досега на сила и на среќа,штом голманот ти е најдобар играч мочајсе во екипата и тој што ја води па колку сакаат бодови нека имаат..она на се личи на фудбал не личи...кога ќе организираат акција се чукаат еден со еден од што немаат идеа,а Гуарин глуми Пирло со пасовите каде 80% му се погрешни и во погрешен тајминг..

Милан не знаат кај тераат

А Лацио и Фироентина се рекреативни клубови кој играат секоја сезона без притисок како за забава...та завршиле 2-3-ти, та 7-8-ми исто му доаѓа ...ама тие истите играчи што играат за нив ако направат трансфер во Интер или Милан ќе бидат најголеми аматери и тука сите мајки шајки ќе му пцуеме...
:eek: после 11 кола да немаме амбиции за титула?:facepalm: Моментално имаме амбиции да ја средиме играта. Што побрзо то подобро, а и во случај да ја средиме коло пред крај пак ќе имаме амбиции за титула. :oeoeoe:

Ако почниме да местиме имате гратис титула, ние серие б :toe:

:eek: после 11 кола да немаме амбиции за титула?:facepalm: Моментално имаме амбиции да ја средиме играта. Што побрзо то подобро, а и во случај да ја средиме коло пред крај пак ќе имаме амбиции за титула. :oeoeoe:

Ако почниме да местиме имате гратис титула, ние среие б :toe:

Јас така сметам дека Јувентус немаат амбиции за титулата и уверен сум дека ќе се докажи истото,тоа што вие како фанови на истоимената екипа си правите триста филмој е трета работа,и ние Интерашите си правевме такви филмови во 2011 па не спуштија на земја...ќе си увидите и сами..

Јас така сметам дека Јувентус немаат амбиции за титулата и уверен сум дека ќе се докажи истото,тоа што вие како фанови на истоимената екипа си правите триста филмој е трета работа,и ние Интерашите си правевме такви филмови во 2011 па не спуштија на земја...ќе си увидите и сами..
Ако болдот го замениш со „игра“ ќе има тежина муабетов. Вака дури се сомневам дека не знаеш што значи зборов амбиција и 11-то коло. Што друго да ти речам....

Ако болдот го замениш со „игра“ ќе има тежина муабетов. Вака дури се сомневам дека не знаеш што значи зборов амбиција и 11-то коло. Што друго да ти речам....

Сакам да напоменам дека не сакаат да го освојат Скудетото..не знам поинаку како да објаснам,не гризат за титулата бидејќи ја имаат освоено повеќе пати, а и плус немаат игра за да победуваат во тешки натпревари ниту доволно квалитетни индивидуалци за со потег да го решат дуелот..

Ми делуваат млитаво како тим и сигурен сум дека ќе местат кога ќе треба најмногу да победат..така фунцкионираат работите во Италија ,е сега вие тука што се правите слепи сите и мислите дека све е поштено е друга работа

и Рома една сезона имаше 10 победи од 10 текми во првите 10 кола, па на крај 10+ бегаше зад нас..

Сакам да напоменам дека не сакаат да го освојат Скудетото..не знам поинаку како да објаснам,не гризат за титулата бидејќи ја имаат освоено повеќе пати, а и плус немаат игра за да победуваат во тешки натпревари ниту доволно квалитетни индивидуалци за со потег да го решат дуелот..

Ми делуваат млитаво како тим и сигурен сум дека ќе местат кога ќе треба најмногу да победат..така фунцкионираат работите во Италија ,е сега вие тука што се правите слепи сите и мислите дека све е поштено е друга работа
А не знам дека не сакаат титула! Сигурно им се слоши од досегашниве :giggle: ...тим како мојот, твојот и тој како на (да речеме на Клипче) :D се створени за титули. Не можат да не сакаат, едино ако не можат.

Е тоа што ти делуваат млитаво тоа е точниот збор. А далеку дека немаат амбиција. Јас сеуште верувам и имам апетити, а за среќа уште е „утро“ во првенствово. Само моментов кај нас е таков што не ми ја дава таа самоувереност во успех како тој од претходниве години, дека лека-полека се средуваат другите екипи и доминацијата од претходниве години на Јуве не дека заврши, туку станува предизвик.

На крај, што ако направиме серија од ете да речам 10 победи во низа, а другиве ги стигне пад во форма...

Ко се кладио на Лацио.... :свиркам:

и Рома една сезона имаше 10 победи од 10 текми во првите 10 кола, па на крај 10+ бегаше зад нас..

Но тогаш и Јувентус им дишеше на врат со само еден изгубен натпревар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom