Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво.
Имам HTC 610 Desire и инсталирав AVG антивирус и сега сакам да го избришам кога идам на унинстал ми вика дека треба со Администратор да го избришам,дали знае некој како може да го најдам Администратор командата?
Оди во Settings и би требало во Device Security/Security да имаш Device Administrators и одштиклирај го AVG.

Здраво.
Имам HTC 610 Desire и инсталирав AVG антивирус и сега сакам да го избришам кога идам на унинстал ми вика дека треба со Администратор да го избришам,дали знае некој како може да го најдам Администратор командата?
Што слики ти вади мобиљката? Јас имам 310 и во споредба со други телефони со слична камера, квалитетот е послаб

Што слики ти вади мобиљката? Јас имам 310 и во споредба со други телефони со слична камера, квалитетот е послаб
Па кога сликам навечер на сијалица ги вади онака просечно а кога сликам на дневна светлина се убај чисти.Пробај види прво штиклирај дел од екранот со фокус па потоа сликај дали ќе има некоја промена 8мп е задна кај мене[DOUBLEPOST=1444690049][/DOUBLEPOST]
Оди во Settings и би требало во Device Security/Security да имаш Device Administrators и одштиклирај го AVG.
Фала друже најдов ми помогна :D

Како да инсталирам whatsapp на nexus таблет? Ми вика дека верзијата е само за телефони.

Како да инсталирам whatsapp на nexus таблет? Ми вика дека верзијата е само за телефони.
Пробај симни го apk од гугал, гуглај whatsapp.apk download

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Пробај симни го apk од гугал, гуглај whatsapp.apk download

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Фала на совет, иначе гуглав ноќеска го најдов ова ама не беше таблетот со мене за да пробам ќе видам чим се приберам дома.

Ќе го сторам тоа после, фала :)

Sent from my SM-T805 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1444649591][/DOUBLEPOST]Problem... od sabajle od 6 saatot napraiv taka i eve uste ima 'downloading...' i nisto zivo ne mu menuva sostojba..
ve molam za pomos[DOUBLEPOST=1444659325][/DOUBLEPOST]eve sto ima gore levo:

ODIN MODE
PRODUCT NAME: SM-T805
CURRENT BINARY: samsung Official
SYSTEM STATUS: Official
Secure DownloadaOX WR VO:0 (000)
RP SWRE1[DOUBLEPOST=1444659561][/DOUBLEPOST]od htc radar sum i epten zaebano si pominuvam, ako ima nekoj sto mu e poznat pke//
Друже, си влегол во даунлоуд моуд, си држел volume down наместо volume up. Ај сега држи го само power button дваесетина секунди и ќе излезе од даунлоуд и нормално ќе се пушти.
Затоа ти пишав ако не си сигурен, да дадеш на некој друг што има искуство.
Ако не сака така, пробај ја истата процедура, копчињата што си ги стиснал пред тоа или пак volume down и power заедно.
Последно, остави го да се испразни и ислкучи, наполни го и нормално ќе се вклучи.

Последно уредено:
Имам htc desire 610, и немам мак. поддршка (во Settings во keyboard), па ако може некое видео или сл.

фала однапред

Не знам дали е до телефонот или до мемориската ама ваљда до мемориската е..
Имам подесено сликите да ми се зачувуваат директно на мемориска, и кога сликам нешто..некогаш сликата одма ваква се прави, а некогаш се во ред ќе си биде и по некое време кога ќе отворам у gallery вакви се, не ми ги чита.
12188293_10205099952324511_2133658705_n.jpg
Не знам што е работава, меморискава си ја купив летово и немав никакви проблеми до сеа. А не е ни до пола полна :(
Чаре некое?

Дали може да се избрише update на Viber? Го апдејтував виберот на S4 и сеа неќе да се упали, црна позадина ми вади цело време

Дали може да се избрише update на Viber? Го апдејтував виберот на S4 и сеа неќе да се упали, црна позадина ми вади цело време
сетингс-апп-вибер-унистал упдејтес.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

3 проблеми:

1-Не ми чита СИМ;
2-Не ми чита мемориска;
3-Го нема говорното командување.

Првите два се појавија по ставањето 5.0.1 андроид, а третиот вчера. Ни на сервис незнаат и не можат. Уредот е галакси таб с....

Sent from my SM-T805 using Tapatalk

3 проблеми:

1-Не ми чита СИМ;
2-Не ми чита мемориска;
3-Го нема говорното командување.

Првите два се појавија по ставањето 5.0.1 андроид, а третиот вчера. Ни на сервис незнаат и не можат. Уредот е галакси таб с....

Sent from my SM-T805 using Tapatalk
А да им кажеш на тие во сервис "знаењето" у гз да си го пикнат? Барај да го вратат на 4.4.4 или флешувај сам. Не е страшно или тешко. Барај на google: flash kitkat 4.4.4 via Odin Galaxy Tab S

Sent from my D2005 using Tapatalk

А да им кажеш на тие во сервис "знаењето" у гз да си го пикнат? Барај да го вратат на 4.4.4 или флешувај сам. Не е страшно или тешко. Барај на google: flash kitkat 4.4.4 via Odin Galaxy Tab S

Sent from my D2005 using Tapatalk
Значи сим и мемориска на 5.0.1 нема шанси,а? Да го флешувам ако немаат чаре за баговите, друга идеа немам... :///

Значи сим и мемориска на 5.0.1 нема шанси,а? Да го флешувам ако немаат чаре за баговите, друга идеа немам... :///
Не да нема шанса. Во 5ката е сменет модемот и треба да го флешуваш со друг. Ај прво пробај со друга сим картица. Ако "проработи" па пак не ја чита, сигурно е тоа. Кога веќе го правиш тоа, барем флешувај целосно. На другар му стигнаа 4 апдејти, едно по друго. Треба да го прашам кој андроид го има сега. 5ка е, ама која...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom