НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не глеав, ама сигурно го спомнал и Марио Хезоња едно 4-5 пута ?
10 pati minimum..vlegol i odma sutiral 2/2 za 3,trenerot imal doverba vo nego i igral 20-tina minuti,prvi DUBROVCANIN so zaigral u NBA i toa go verglase postojano :icon_mrgr:

Сите играчи ги споменавте, ами Рубио? Да остани здрав сигурно ќе е во првите 5-10 плеја во лигата сезонава.

Btw, Минесота има многу интересна екипа.

Не глеав, ама сигурно го спомнал и Марио Хезоња едно 4-5 пута ?

Вака нешто беше:

“Оклахома сутра игра са Орланду, а зашто спомињем Орланду, јер тамо игра наш Марио Хезоња кој је веч забио две трице за десетак минута.“ :vozbud:

После тоа на секои 5 мин го споменуваше.

abe postoi mute kopce na sekoj televizor, daleku stigna tehnologijava, ja koga i da gleam na sportclub soglasno finalinjata, kaj so mi gi potekoa jajcava za NAJDOMINANTNIJI IGRAC SVETA, si gleam basketce so 2015 latino mix u pozadina

Абе не заебаваj , Србите супер си беа, башка на овие Хрвативе не можам да им го поднесам акцентот и тоа лигавењето грозно

Абе а Мудиај лом ги направил Рокетс. Ебати бомбите, 20 разлика дома да изгубат од Денвер и шампиони ќе биле. Многу изгубени топки ама ја мислам ќе го биде Мудиај, со тек на времето ќе се подобри, голем талент со јаки физички предиспозиции за плеј.

25 разлика победа против Милвоки а Кармело само 11 поена.Ке биде нешто од екипава годинаваа.Вечер со Атланта дома идеме на 2-0 :cool:

25 разлика победа против Милвоки а Кармело само 11 поена.Ке биде нешто од екипава годинаваа.Вечер со Атланта дома идеме на 2-0 :cool:

A тек Афлало да се врати! :vozbud:

Буги со 3киве што е работава? Ако успее да пуца 30-33% свака част.

A тек Афлало да се врати! :vozbud:

Да да али мора Вујачич да го остави во ротација на место на Галовеј или Калдерон многу јако игра му лежи играта.Само Кармело без разлика што се спрема доста време како да има изгубено на експлозивност.Воопшто не се решава на влезови цело време на шут иде.Коби вчера боље ми изгледаше од него...

Кингси вчера мизерија :) Сѐ изнапромашија но интересни се бе да ги гледаш, стварно се осеќам ко пред 12, 13 години. Инаку Демаркус цело лето работел на шут за три, изгледа му скурчи да го јаваат под кош. Вчера 4/5 за три. По чудна утакмица никад неам гледано
Нејсе, ако не се оправат против Лејкерси ќе ги утепам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom