Воин без Коњ
краток и јасен
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 850
- Поени од реакции
- 1.213
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро како да знам кој ред и кој број на седиште се овие места што подоле на сликата ви ги означив со црвени квадратчиња?Никогаш претходно не сум бил во Борис Трајковски, па не можам да се ориентирам... ќе може некој да ми помогне, ве молам?
Прегледај го приврзокот 128752
Многу едноставно, СРЦ Борис Трајковски нема 4 трибини, туку 3, а бината е сместена на оној крај кој нема трибина.
Доколку си сместен на било кое од означените места, ќе бидеш блиску до бината, а над глава ќе ти виси екранот од проекторот.
Се извинувам за прашувањето, знам оти не е за тука, ама ги има книгите од Балашевич на македонски некој преведено? Не сите, барем една да има?
На српски можам да ти пратам, македонски нема да најдеш![]()
прати пп а по библиотекиве ги нема?
Мислам оти воопшто не се преведувани на македонски. Ако грешам нека ме поправи некој. Ама ќе се изгуби сиот шмек дури и да ги има и да ги најдеш на "нашински". Топ се вака на југословенски
Пратено пп.
Ај те молам и мене прати ми ги, ако сакаш.На српски можам да ти пратам, македонски нема да најдеш![]()
Ај те молам и мене прати ми ги, ако сакаш.![]()