Помош, проблеми, прашања, совети...

H

HoT IcE

Гостин
Напајањето ти е солидно за таа конфигурација. Види ја оваа графичка кога веќе одиш на 750ТИ варијанта.

Многу си кнап за 30к ако немаш монитор, ќе ти биде подобро можеби да одиш со i3 доколку не можеш да надминеш буџет. Почни и со 4GB RAM една плочка на сметка на нешто друго, па ќе докупиш, тоа најлесно се надградува. Штета што не можеш да уклопиш SSD, најголем буст ќе видиш од него при генерална работа на РС-то.

Ако треба нешто пиши.
Ke pisam obavezno! Fala ti mnogu :)

Член од
19 април 2014
Мислења
31
Поени од реакции
2
imam problem so usb-to ne mi go cita televizorot a prethodno si go citase se bez problem samsung tv imam a usb kingston ... da ne znae nekoj sto e problemot?

S

StormRage

Гостин
Народе имам едно прашање. Планирам да си склопам пц за брзо и очигледно избор за матична и графичка би ми биле EVGA. Е сеа, не прашувам што е подобро или што би требало да зеам :D туку каде како и дали можам да набавам EVGA во Маќедонијава?

Член од
30 март 2008
Мислења
146
Поени од реакции
121
Имaм Асус тaблет (сегa веќе пoлу-пoкoен), нa кoј верoјaтнo ќе требa дa му се смени екрaнoт пoрaди штo ми oткaжa тaчoт и мaлку ми нaпукнa oткaкo јa изгуби биткaтa сo грaвитaцијaтa.
Е сегa, рaбoтaтa е штo јaс сум лoгирaнa скoрo нa се живo и дивo oд негo и нели секaкo немaм стaвенo пaсвoрд нa екрaнoт....
Имa нaчин дa зaчувaм привaтнoст или дa се надевам нa дoбрa вoљa декa никoј немa дa ми чaчкa?
Бaрaм чaре зa oбезбедувaње сигурнoст без прoменa нa секoј мoжен пaсвoрд пoединечнo зaшo пример мејлoт кaкo нaјбитен ми е нa јaху, a тaму прекoмлицирaнo се менувa.

Блaгoдaрaм.

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Да не отварам нова тема тука ќе пишам.
Зашто не ми дозволува да се регистрирам на Anhoch?
Полето E-mail мора да биде уникатно. Веќе постои таков во нашата база.
на hotmail.com ми е маило..

Т

Триптико

Гостин
Да не отварам нова тема тука ќе пишам.
Зашто не ми дозволува да се регистрирам на Anhoch?

на hotmail.com ми е маило..
Веќе СИ регистриран. Пробај со заборавен пасворд да влезеш. Ќе ти пратат на маил. На истиот :D

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.049
Поени од реакции
2.532
Луѓе ај помагајте некој што се разбира од компјутери или што има сличен проблем...Кога го ставам usb за да го форматирам компјутерот треба да се рестартира и се држи на некое од овие не ми текнува сега F9 F8 F10 и излагаат да избериш да се форматира и да не се форматира и мора кликниш за 30 секунди да се форматира,али тестатурата не ми работи тогаш неможам да одберам ништо а кога ќе се пушти компјутерот си работи нормално...Ај ве молам некој да каже пред да го фрлам компјутеров оти канта ми е :mad:

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Луѓе ај помагајте некој што се разбира од компјутери или што има сличен проблем...Кога го ставам usb за да го форматирам компјутерот треба да се рестартира и се држи на некое од овие не ми текнува сега F9 F8 F10 и излагаат да избериш да се форматира и да не се форматира и мора кликниш за 30 секунди да се форматира,али тестатурата не ми работи тогаш неможам да одберам ништо а кога ќе се пушти компјутерот си работи нормално...Ај ве молам некој да каже пред да го фрлам компјутеров оти канта ми е :mad:
Пробај да му ставиш надворешна тастаура и види дали ке функционира така.

Т

Триптико

Гостин
@Crazy1312 кога инсталираш преку усб, не се клика ништо. Намести претходно во биос да бидат вклучени усб портови (затоа тастатура не ти работи) или ако имаш класична, вклучи ја неа. Ако ти е наместено како што треба (first boot да ти биде усб-то), само ќе подигне после рестартот (не заборавај во биос да стиснеш F10 и Yes или OK).

Kajgana Shop

На врв Bottom