Од Манчини имаме споменик на плоштад , му ебам коњот глуп.споменик на плоштад за Ханда и Лаиќ.
Од Манчини имаме споменик на плоштад , му ебам коњот глуп.
Ај уште еднаш изгледај го клипот и кажи ни дали бил на среќа.Хандановиќ оваа топка ја одбрани на среќа, т.е. топката го погоди него. Не се тресете со тоа дека е Господ или не знам што, чиста среќа Дестро шутна у него.
Икарди конечно стрелец, се надевам ова ќе е ветер во грб за остатокот од сезоната и неговата форма. Љаиќ КИНЕ братот, мора да играат со Јоветиќ против Рома и да ги шораат од ќерамиди.
Еве ја изгледав два пати по твој налог. Објасни ми како не е на среќа одбранава? Глава му искрши, глеј го Ханда кога станува како не знае кај тера, зашеметен е.Ај уште еднаш изгледај го клипот и кажи ни дали бил на среќа.
Ударот беше многу силен, и Ханда изреагира со рефлекси и никако на среќа.
Не бе, изгледа погрешно ме имаш протолкувано, контра Стефан сум, уште од киксот со ФиорентинаВиди Фотос и Стефан да се фатите под рака и тенис да глеате... Ноер да ја фатеше ќе онакво во гаќите, низ маало ќе шетавте со телефонот покажувајќи колку бил јак ноер...
Даде, зашто инаку да одеше во горен лев агол сигурно ќе ја фатеше и ќе го пофалеше... Не ти е ова тенис... Топката не одеше во телото, слободно пушти си го пак клипчето, и зголеми сликата, доле десно имаш едно копчеОкеј, ај иди хејтај го Интер и не го гледај пошо се слаби и не умарај. Да одбрани нешто страшно прв ќе го пофалам иако го хејтам ептен, ама ова стварно го погоди. Јебига, стоеше на местото каде што шутираше дестро. Раката ја кренал во правецот кај што идела топкатаТи што ќе направиш да ти иде топовски шут во тебе? Рефлексно реагира телото тогаш, затоа и така “чудно“ мрдна со телото.