Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од декември ќе го донесат сигурно. Зборам за Нексус сериите. За One+ незнам.Dali nekoj znae kade moze da se kupi vo Makedonijava nasa nexus 5x ili one+two?
Зависи дали купуваш телефон или камераОд декември ќе го донесат сигурно. Зборам за Нексус сериите. За One+ незнам.
Инаку Нексус 6п моментално е најдоброто телефонче со најдобра камера. А истата камера ја носи и 5x. Така да ако овој погоре кловнов мисли дека телефон со најдобра камера на пазарот е fail, тогаш не го купувај.![]()
Ако гледаш така, најскапиот телефонт моментално iPhone 6s Plus , има 2GB рам и процесор dual core на 1.8Ghz ? Тоа значи ли дека телефонот е фаил?Донекаде би се согласил со @Kris_GT
За тие пари, 16 гб меморија со 2 гб рам е срамота... Не сумњам во нексус и дефинитивно сакав да го купам ама ова ме кочи. Реално за исти пари ќе најдам телефон со 32гб/3гб и плус сд картица на страна. Во овој поглед е тежок фејл. Камерата реално не ме интересира воопшто.
Дуд за инает муабет правиш?Ако гледаш така, најскапиот телефонт моментално iPhone 6s Plus , има 2GB рам и процесор dual core на 1.8Ghz ? Тоа значи ли дека телефонот е фаил?
Слабо ви оди технологијава изгледа.
1+2 во Hi.com.mkDali nekoj znae kade moze da se kupi vo Makedonijava nasa nexus 5x ili one+two?