ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.802
- Поени од реакции
- 44.102
Пички и вангал и пелегринО. Курот да ми го јадат.
Ne mozel da gi prati na simulcast togas tie, zato ne mu teknuvaat.Против Ливерпул таа текма Лукас кога им се повреди, против Барселона пенал кога фати а и реваншот, против Менхенгладбах исто од скоро време, кога не победија еднаш 1-0 кај нив на гости со голот на Компани скина неколку зицери... не зезај, па баш првата сезона кога му тргна на Харт во Бирмингем кога беше на позајмица + првата во Сити имаше многу појаки партии отколку оваа.
Јас го коментирав натпреварот и токму тие одбрани се клучни во ваков мизерен меч . На крај можевте и да победите ако не беше таа интервенција и таа избиена топка по контрата.Против Ливерпул таа текма Лукас кога им се повреди, против Барселона пенал кога фати а и реваншот, против Менхенгладбах исто од скоро време, кога не победија еднаш 1-0 кај нив на гости со голот на Компани скина неколку зицери... не зезај, па баш првата сезона кога му тргна на Харт во Бирмингем кога беше на позајмица + првата во Сити имаше многу појаки партии отколку оваа.
Јас го коментирав натпреварот и токму тие одбрани се клучни во ваков мизерен меч . На крај можевте и да победите ако не беше таа интервенција и таа избиена топка по контрата.
. Ти можеш да се сетиш на други натпревари на Харт каде бил без ниту еден кикс и со клучни одбрани ?
Кој к.. се замислуваш ти ?
Пелегрини да ги имаше Силва и Агуеро ќе нападнеше и ќе не тепаше. Милион посто сум сигурен. Овај полжавов наш грд... мамицата да му ја ебам. Се пучи за на Етихад. Таму ќе ја решава сезонава....Има да го решат со минимум 3 парчиња.Пички и вангал и пелегринО. Курот да ми го јадат.
Па стварно , што се занесува , глуми некој дежурен мрчатор .
не крши ниедно правило, игнорирај го ако ти пречиПа стварно , што се занесува , глуми некој дежурен мрчатор .
Ваљда Ван Пелт.И чекај сега, ако не сум јас ред џон, тогаш кој сум??????