Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Против Ливерпул таа текма Лукас кога им се повреди, против Барселона пенал кога фати а и реваншот, против Менхенгладбах исто од скоро време, кога не победија еднаш 1-0 кај нив на гости со голот на Компани скина неколку зицери... не зезај, па баш првата сезона кога му тргна на Харт во Бирмингем кога беше на позајмица + првата во Сити имаше многу појаки партии отколку оваа.
Ne mozel da gi prati na simulcast togas tie, zato ne mu teknuvaat.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Против Ливерпул таа текма Лукас кога им се повреди, против Барселона пенал кога фати а и реваншот, против Менхенгладбах исто од скоро време, кога не победија еднаш 1-0 кај нив на гости со голот на Компани скина неколку зицери... не зезај, па баш првата сезона кога му тргна на Харт во Бирмингем кога беше на позајмица + првата во Сити имаше многу појаки партии отколку оваа.
Јас го коментирав натпреварот и токму тие одбрани се клучни во ваков мизерен меч . На крај можевте и да победите ако не беше таа интервенција и таа избиена топка по контрата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас го коментирав натпреварот и токму тие одбрани се клучни во ваков мизерен меч . На крај можевте и да победите ако не беше таа интервенција и таа избиена топка по контрата.
. Ти можеш да се сетиш на други натпревари на Харт каде бил без ниту еден кикс и со клучни одбрани ?

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Кој к.. се замислуваш ти ?

Последно уредено:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Пички и вангал и пелегринО. Курот да ми го јадат.
Пелегрини да ги имаше Силва и Агуеро ќе нападнеше и ќе не тепаше. Милион посто сум сигурен. Овај полжавов наш грд... мамицата да му ја ебам. Се пучи за на Етихад. Таму ќе ја решава сезонава....Има да го решат со минимум 3 парчиња.:yid:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom