Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
зема за тебе цеелка?[DOUBLEPOST=1445457013][/DOUBLEPOST]
Јас сум за кожни, иако летно време ти жежи а зимно време е ладна кожата ...
сепак поубав е ентериерот со кожа ... за одржување текстилот, полесно се пере хемиско, језда и кожата ... плус кожата бара одржување, со специјални млека за да биде еластична, мека, да не испука, па и кај кожата се прави хемиско со специјални препарати

Сеуште не, но има добри шанси да земам, или тоа или друго купе Ц класа... Сега за сега тие ми се фаворити...

Кој сака нека кажи, каква природна кожа какви ѓаоли...кожата во лето поти а во зима студенка. Кожата се става од помодарство и снобизам.

денес има такви материјали, кои техничките карактеристики им се каде подобри од кожата

Шознам. Кај мене се спортски кожени седишта и баш е супер. Имам греење на седиштата за зима, а летото климата на 25 степени внатре и нема гајле. Плус перверзно добро изгледа во комбинација со спортски волан. :D:D

99f80MT.jpg

Шознам. Кај мене се спортски кожени седишта и баш е супер. Имам греење на седиштата за зима, а летото климата на 25 степени внатре и нема гајле. Плус перверзно добро изгледа во комбинација со спортски волан. :D:D

99f80MT.jpg
Da no ti imas fabricki so greenje i ladenje dodeka na navlaki nemas nisto od toa + za edna godina od sonce i ladno kje ispopuka od vlezi izlezi

ROMA ROMA ROMA

Da no ti imas fabricki so greenje i ladenje dodeka na navlaki nemas nisto od toa + za edna godina od sonce i ladno kje ispopuka od vlezi izlezi

Зошто да испопука? Од време навреме ќе ги премачкуваш со бебешки крем, ем ќе мириса убаво, ем кожата ќе биде мека како бебешко газе. :D
Јас сум изненаден колку е всушност добра комбинацијата со кожа + спортски седишта. Кога седнеш, те прегрне, потпорана на надколеницата и нема мрдање. Прва кола со такви седишта, и најверојатно секоја наредна ќе биде со такви седишта. :)

Дечки, винетките за во Бугарија е задолжителна уште со самото поминување на границата? Или важи само за низ автопати како Благоевград - Софија и слично?

Пошто утре ќе идам за Петрич, али одма се враќам.

Дечки, винетките за во Бугарија е задолжителна уште со самото поминување на границата? Или важи само за низ автопати како Благоевград - Софија и слично?

Пошто утре ќе идам за Петрич, али одма се враќам.

Да, задолжителни се секаде. И мораш да имаш вињета на секој пат надвор од населено место (освен на селските патишта). Ако минуваш на Ново Село, се купуваат на последната рампа (од десно), таму има и Сибанк. 10 лева е за 7 дена.

Некојпат прогледуваат низ прсти, ама ако ти се закатанчат на царина, ќе те вратат да си купиш и на излез од БГ/влез во МК. (На враќање). :)

Последно уредено:
Казанче за антифриз за опел астра Ф од 1993 до 1998 година се фака за која цена отприлика може да се купи ?

Каква кола би ми препорачале до 5-6 илјади евра, се двоумам измеѓу овие:

-Golf 5 1.9 (2005)
-BMW 320 (2004)
-Mercedes C 220 (2004)
-Opel astra GTC 1.9 cdti (2005)
- VW bora 1.9 tdi ако успеам да најдам некоја 2003- 2004 мн ми се допаѓа на изглед :love:

Ако имате некој подобар предлог слободно пишете. Не барам ништо посебно само сакам да знам кој би бил најдобар избор за парите, и за нашите патишта.

Последно уредено:

-Golf 5 1.9 (2005)
-BMW 320 (2004)
-Mercedes C 220 (2004)
- VW bora 1.9 tdi ако успеам да најдам некоја 2003- 2004 мн ми се допаѓа на изглед :love:

Ако имате некој подобар предлог слободно пишете. Не барам ништо посебно само сакам да знам кој би бил најдобар избор за парите, и за нашите патишта.

ja bi astra, vaka na lik e mnogu ubava a i sigurno poeftina za odrzuvanje od bmw i mercedes

-Golf 5 1.9 (2005)
-BMW 320 (2004)
-Mercedes C 220 (2004)

Ako imas pari nastrana zemi go Mercedesot.Kolite se delat na Mercedes i site ostanati.

Ako imas pari nastrana zemi go Mercedesot.Kolite se delat na Mercedes i site ostanati.
80% од автоделовите на големите германски автомобилски концерни се произведени надвор од Германија и се од доставувачите како дрекселмаер, кромберт шубер, бош и многу други, компаниите како Мерцедес, Волксваген и БМВ и другите купуваат од исти доставувачи, разлики во квалитет нема.

80% од автоделовите на големите германски автомобилски концерни се произведени надвор од Германија и се од доставувачите како дрекселмаер, кромберт шубер, бош и многу други, компаниите како Мерцедес, Волксваген и БМВ и другите купуваат од исти доставувачи, разлики во квалитет нема.

Точно... Мерцедес ( а и другиве ) учествува со мотор, менувач и шасија... Се друго е произведено и набавено од специјализирани произведувачи за конкретниот дел ...[DOUBLEPOST=1445551551][/DOUBLEPOST]

-Golf 5 1.9 (2005)
-BMW 320 (2004)
-Mercedes C 220 (2004)

Бора-та ти е уствари Голф 4 со багажник... Јас ( како љубител на марката ) би барал некое добро чувано Ауди А4 Б6 2004 / 05 1.9 тди 131 кс и исклучиво 6 брзини ... Хечбеци несакам, иако се доста практични возила... Генерално уште помалку сакам коли кај кои моторот е напред, а погонот назад, но во овој случај мој прв избор би било ( ако не влага Ауди во комбинација, нормално ) БМВ-то ...[DOUBLEPOST=1445551816][/DOUBLEPOST]Ај сега вака едно мислење / помош од вас ... Вклучувам жмигавец и се пали и свети константно, не трепка како што треба да трепка нормално ... Без разлика дали е лев, десен или сите 4, било како да пуштиш светат, не трепкаат ... Нешто околу автоматчето ке да е проблемот или што ??? Пошто кога ке пуштам жмигавци, го слушам автоматчето како ке кликне само еднаш и толку и жмигавците светат ... Околу 20 часот се вратив дома и беше ОК, сега кога излегов околу 23:30 се случува ова што пишав...

Последно уредено:
me interesire zosto na kolata klimata e postaveno na toplo i koga sakam da pojacam na toa 1/2/3/4 pocnuva da duva ladno namesto toplo a kolata ja ima postignato svojata rabotna temperatura dali jas nzn kako se oklucuva poso sum presen vozac i prva kola i imam use edna dileeme na oklucuvanjeto zadujuva toplo 2-3 sek i posle pocnuva ladno namesto toplo dajte nekoe resenie inaku stanuva zbor za corsa 02/03 god?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom