Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Од 200 до 250.000 фунти мислам дека чинеше технологијава по стадион.

Шамар за враќање во реалноста е секогаш добредојден. ;)
Групи секако поминуваме на прво место, во тоа не се сомневам.

Се посилни шпекулации за Анчелоти во Баерн а Пеп во Сити.Јас не го сакам Анчелоти ама јбг ако тоа се случи.Јас сум за Фавре.

Се посилни шпекулации за Анчелоти во Баерн а Пеп во Сити.Јас не го сакам Анчелоти ама јбг ако тоа се случи.
Ако и годинава не освоиме ЛШ со Пеп, зошто да не? Анчелоти е преискусен и со два различни тима ја има освоено и тоа кога се играше друг фудбал, и во овој модерниов.
Едит: со Милан двапати ја имал ете. Според мене не е лошо и ова да се случи.

Ако и годинава не освоиме ЛШ со Пеп, зошто да не? Анчелоти е преискусен и со два различни тима ја има освоено и тоа кога се играше друг фудбал, и во овој модерниов.
Едит: со Милан двапати ја имал ете. Според мене не е лошо и ова да се случи.
Некако ми изгледа како испукана пушка Карло.Игра нон стоп со исти играчи,иста тактика и тоа е тоа.Јас сум за еден од Фавре или Шмит.Мада Шмит може да биде и подобро решение,добар тактичар е и игра офанзивна игра убава за око.Трето решение Вајнцирл од Аугзбург.

И Гвардиола е искусен во ЛШ,ама еве со Баерн вади катастрофални резултати на гостински терен.Губат концентрација на крајот поради премногу рокади што прави.Многу го усложнува фудбалот непотребно.Искуството и трофеите не се пресудни,бар јас така мислам.

Според мене тој и да освои и да не освои ЛШ,ќе замине.Ако не освои притисокот ќе биде огромен,ако освои ќе сака да замине со добри резултати.Румениге е крив за оваа ситуација.Прво рече до в зима минатата сезона ќе се знае што како,потоа до в лето,сега до октомври а се уште ништо не се реши.Премногу е мек.Ули Хенес за него е бог и батина.

Sport1 | Pep is still Bayern's first option and are preparing a mega new contract for him. Ancelotti is the club's B plan, already contacted

Bayern's super agent Giovanni Branchini called Ancelotti to tell him that's he's Bayern's first option if Pep leaves

Kicker | Alonso is considering a 2-year contract extension at Bayern but he's not sure about his role if Pep leaves

Не знам, кој сака нека е, само нека да донеси Ла Секстима, или Дер Зекстен. :D

Се посилни шпекулации за Анчелоти во Баерн а Пеп во Сити.Јас не го сакам Анчелоти ама јбг ако тоа се случи.Јас сум за Фавре.

Каков Фавре дали си озбилен??

После Гвардиола Фавре да го донесеш би бил масакар е просечен тренер за просечни екипи,може е добар тактичар али нишо поише од тоа...

Кој ќе ги донесе Фавре,Херман и Џака??

И ја не сум за Анчелоти али реално неаме боље опција ако Пеп си иде...Боље Анчелоти него Фавре

Каков Фавре дали си озбилен??

После Гвардиола Фавре да го донесеш би бил масакар е просечен тренер за просечни екипи,може е добар тактичар али нишо поише од тоа...

Кој ќе ги донесе Фавре,Херман и Џака??

И ја не сум за Анчелоти али реално неаме боље опција ако Пеп си иде...Боље Анчелоти него Фавре
Замер ги носи играчите,не Фавре или Гвардиола.Тие само можат да имаат желба,ама тоа може само да остане желба ако Замер не мисли дека треба да се донесе тој играч.

Фавре да имаше можности како во Баерн,сигурно ќе носеше јаки играчи.А инаку Џака не е за потценување,го бараат Барса и Баерн.

На Баерн им треба германски тренер,ништо друго.Некој што има иднина(ај ќе го отпишам Фавре бидејќи има години),а тоа се Шмит и Вајнцирл,а не испукана пушка како Анчелоти.Тој има многу лош рекорд во домашните првенства а тоа не е за занемарување.

Да да, биди сигурен дека Гвардиола нема збор за трансферите. Да не зборам на еден играч да му кажеш дали би играл под Пеп или факинг Фавре, што би одбрал!
Погледни ги изјавите на скоро сите трансфери под Пеп, дали Пеп како реноме имал улога или не.

На Баерн му требало само германски тренер, ма немој.
Нема ниеден тренер моментално со светско реноме Германец, ниту е Клоп.
Единствена можна замена на Пеп би била Анчелоти и тоа е тоа, кои Шмитови, кои Вајнзирли, живи глупости!!!

Види го курназ бе, чита ама не дочитува.Или не сфаќа можда.:несвест:

Уште пред да дојде ,Баерн му "кажаа" кој ќе го има главниот збор околу трансферите.Не за Нејмар,да за Гетце.Во Барса правеше што сакаше,како Мурињо што си игра курташак.
Пеп да не го донесе Роде ? Да беше до него,никад немаше да биде играч на Баерн.Замер прави добри трансфери,скоро и да нема промашај.
А тоа за реномето ,тоа си стои,ама кој спомна такво нешто ? Не си додавај работи кои не ги пишав.

Пеп е најдобар тренер моментално,ама нема ЛШ титула со Баерн и затоа го оспоруваат.

Иначе ако е со светско реноме,тој одма титули ќе ни донесе.Како Пеп во Лш веќе две години,потоп од директните ривали.Анчелоти е убедливо најглуп тренер од аспект на ротација,а кој и да е тренер на Баерн,мора да прави ротација како што прави Пеп ,посебно оваа сезона.Нека игра два месеци со ист состав,одма ќе се побунат.Има многу големи играчи бајо мој,не е така едноставно.

Има време за нов тренер ако затреба,сезоната е уште на почеток.

Гвардиола колку сериозно е навлезен во кошарката.Којзнае можда краде некои финти.:icon_mrgr:Роде исто така е присутен,сега тој го дружи Хаман на местото од Швајнштајгер.

Гвардиола колку сериозно е навлезен во кошарката.Којзнае можда краде некои финти.:icon_mrgr:Роде исто така е присутен,сега тој го дружи Хаман на местото од Швајнштајгер.

CR8YcQvWIAA9-it.jpg:large

И Замер бил. :)

In other news, Bayern winger Arjen Robben has told Germany's leading sports magazine kicker that he is fit to face 1. FC Köln on Saturday. "I'm feeling good," he said following a six-week spell on the sidelines with an abductor injury. "I'm fit and ready to play again. It's looking good for Saturday."

Bayern midfielder Javi Martinez and Juventus FC loanee Kingsley Coman are also available for selection again after shaking off minor muscular complaints, but the game comes too soon for Sebastian Rode (thigh). "It’s going to take time," the former Eintracht Frankfurt midfielder explained in an interview with club website fcbayern.de. "The Köln game’s not on the agenda for me."

Последно уредено:
More ovoj Sammer dosaden kolku e, kaj sto e Pep i toj po nego.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom