Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако и годинава не освоиме ЛШ со Пеп, зошто да не? Анчелоти е преискусен и со два различни тима ја има освоено и тоа кога се играше друг фудбал, и во овој модерниов.Се посилни шпекулации за Анчелоти во Баерн а Пеп во Сити.Јас не го сакам Анчелоти ама јбг ако тоа се случи.
Некако ми изгледа како испукана пушка Карло.Игра нон стоп со исти играчи,иста тактика и тоа е тоа.Јас сум за еден од Фавре или Шмит.Мада Шмит може да биде и подобро решение,добар тактичар е и игра офанзивна игра убава за око.Трето решение Вајнцирл од Аугзбург.Ако и годинава не освоиме ЛШ со Пеп, зошто да не? Анчелоти е преискусен и со два различни тима ја има освоено и тоа кога се играше друг фудбал, и во овој модерниов.
Едит: со Милан двапати ја имал ете. Според мене не е лошо и ова да се случи.
Се посилни шпекулации за Анчелоти во Баерн а Пеп во Сити.Јас не го сакам Анчелоти ама јбг ако тоа се случи.Јас сум за Фавре.
Замер ги носи играчите,не Фавре или Гвардиола.Тие само можат да имаат желба,ама тоа може само да остане желба ако Замер не мисли дека треба да се донесе тој играч.Каков Фавре дали си озбилен??
После Гвардиола Фавре да го донесеш би бил масакар е просечен тренер за просечни екипи,може е добар тактичар али нишо поише од тоа...
Кој ќе ги донесе Фавре,Херман и Џака??
И ја не сум за Анчелоти али реално неаме боље опција ако Пеп си иде...Боље Анчелоти него Фавре
Гвардиола колку сериозно е навлезен во кошарката.Којзнае можда краде некои финти.Роде исто така е присутен,сега тој го дружи Хаман на местото од Швајнштајгер.
More ovoj Sammer dosaden kolku e, kaj sto e Pep i toj po nego.
И поентата на постов ти е?
Me cudi samo koga Sammer stana ljubitel na kosarkata, nisto drugo.