Apple
It's good to be good
- Член од
- 11 октомври 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 1.372
Нема мапа во салон одиш и од таму прават проверкадали има некој мапа на покриеност на оптикава во македонија?
Нема мапа во салон одиш и од таму прават проверкадали има некој мапа на покриеност на оптикава во македонија?
ako si gleal strimovi hd i slicno niso cudno da otideАбе другари, мене од One ме заебаваат нешто изгледа. Ми стигна сметка демек сум преминал интернетот, тој неограниченот што е (до 400 гига), демек сум потрошил 500 вкупно и треба да доплаќам 1300 денари плус за „широкопојасен интернет“. Не знам, мене тоа ми е невозможно. Сега пресметував според BitTorent све што сум симињал у последниве месец дена, и максимум преку сила израчунато му доаѓа 211 гига. Тоа да го дуплирам (што нема од кај да го дуплирам пошто не симињам ништо од ниедно друго место), пак нема да е толку колку што ми бараат. Дури и таму една што работеше рече дека не е возможно да се пројде. Мислам дека со сила да симињам нема да пројдам 400 гига у еден месец. Поднесов приговор ама не знам дали и што ќе вратат. Има некој идеја што може да се направи?
Пиши им порака на ФБ. Али глобално и ние со мобилната нонстоп сме хаос. Кога плаќав сметка ми рекоа сите испади се од спојувањетоЧесто имаат глобални проблеми некако, не знам како се другиве оператори со тоа. Ја исто така имам еден проблем, нетот еднаш дневно обавезно ми паѓа. Онака, на минута само, и после ќе се врати. Колку што сум прашувал, само кај мене е така. Имам неколку пати ѕвонето и не успеале да го средат, што е не знам.
Може. Истиот јузер и пасворд се внесуваат како кога си имал директна конекција. Ама кога се менуваше уред своевремено мораше да се јавиш да ти додадат мак адреса сега не знам дали е потребно. Најдобро јави се на 181.Дали може WADSL интернет да оди преку дополнителен рутер? Дали сум пропуштил нешто или тоа не е возможно?
Бирам PPPoE конекција во рутерот, го пишувам јузерот voip.xxxxxxxxx@one.mk и лозинката, нема интернет, пробувам да му дадам име ONE, нема интернет, со име On.Net исто нема интернет.
Каде ми е грешката?
Иако моментално сум со индиректно искуство мислам дека ќе ти биде до некаде меродавно.Вака, неколку прашања во врска со boomTV:
1, каков е квалитетот на сликата денес бидејќи порано многу луѓе имаја поплаки
2, што е подобро CAM модул или дигиталниот приемник?
3, дали е поправено времето на одзив во префрлање меѓу каналите?
толку засега
Нов BoomTV уред со нови можности!Вака, неколку прашања во врска со boomTV:
1, каков е квалитетот на сликата денес бидејќи порано многу луѓе имаја поплаки (сецкање ова она)
2, што е подобро CAM модул или дигиталниот приемник?
3, дали е поправено времето на одзив во префрлање меѓу каналите?
4. искуство поплаки добар лош?------> STRONG SRT8420 DVB-T2 HD STB
толку засега