Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.150
Поени од реакции
4.574
Kako mislis ne razbiral Albanski? Emsijata se priveduva, znaci ima slusalka vo uvo i sve so se zbori na albanski na nego mu odi na Makedonski, Vtoro so e provokacija spored tebe/ Upravata na Vardar se raduvase koga ekipata postigna gol... A koj tepal igraci toa ne mi e jasno...[DOUBLEPOST=1445343793][/DOUBLEPOST]

Taka si mislis ti, nije nemame vrska so partia, tije se nasi sponzori, so edno vreme i grad Skopje bese sponroz na Varar..[DOUBLEPOST=1445343837][/DOUBLEPOST]Moze Makedonski Sport laze?
Не разбира што се пее на стадион, од кај да знае дали се пее за голема Албанија, за вера, за нација. Сигурно не се замарал да слуша внимателно и да проба да разбере што се пее на стадион. Да не се разбереме погрешно, ја дур гледав не слушнав националистички скандирања, а во песните што се пееа не разбирам што се пее, затоа што не ги разбирам. Управата на Вардар се радувала да, дали меѓу нив имало членови на Комити, како што на градски со управата на Слога имаше членови на шверцери ? Кој тепал играчи ? Забораваш што се случи пред неколку месеци кога играа младинците на Вардар. Забораваш што се случувало во минатото и како сте се заканувале на играчи и судии.

П.С. Дефинитивно утакмицава мина добро, без инциденти, фер, коректно, тие пропратни скандирања против Вардар се нормални за дерби, истиот случај би бил и обратно. Проблемот е што друга песна ќе се пее кога би имало две навивачки групи. Националистичките скандирања дефинитивно треба да се отфрлат, искоренат, бар според мене, не им е место на фудбалски натпревар, ама омразата е голема и сега за сега ќе тераме вака, со само една навивачка група присутна на стадион
 
Член од
27 август 2015
Мислења
16
Поени од реакции
5
Jas toa sakam da kazam, Natpervarot odese vo zivo na Internet, i da imase nekoja pesna ili provokacija na nacionalna baza ili verska veruvaj mi, makedonski sport, spormedia, ekipa i drugi portali prvi ke go kaza toa...

Za toa so se sluci kaj mladincite veruvaj deka nitu eden clen na nasata grupa ne ucestuval vo toa tepacka toj icident go napravile rodninite na igracite..

Veruvaj mi i jas sakam poln Stadion, se nadevam deka ke ni dozvolat koga ke se igra Vardar - Shkupi vo gracki da odime site, neka dojdat site Mediumi od nadvor, i neka procenat koja grupa bese po organizirana i koja grupa se slusase i navivase poveke...
 
Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Edna e pricinata zs pominalo fer igrata. Ne sme sakale da go ostetime nasiot klub koj edvaj stoi na noze vo finansiski aspekt. Toa e sve.

Nasata vojna protiv mak.tifo grupi uste ne pocnala za da zavrsi. Ke se borime vo sekoja smisla sakal navivacka sakal patriotska. Nie napreduvame vo toa sto sakame. Vi posakuvame sreka vo napredokot i uspeh vo borbata protiv nepravdite od strana na upravite itn..

Pa do togas, pozdrav.
 

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.508
Поени од реакции
7.178
Пелистер - вардар од најголемо дерби,празник за сите, со недели го имавме чекано и се имавме спремано, стигна до толку шо не ни се спомнува сега,а утакмицата е утре........
 
Член од
1 август 2015
Мислења
411
Поени од реакции
702
Ме интересира оние у прилеп моментално со зелено-бели знамиња шверцери се или гробари?
 
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.589
Поени од реакции
69.872
Цел натпревар мизеријата од Чкембоси што пеат на секои 20 минути и поватрените Мајмуни кои навиваат поконстантно пеат ш**тарско Скопје, ш**тарски слуги, Комити се браќа ш**тарски, цело Скопје ш**тарско :pos::pos::pos:
 

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.650
Поени од реакции
9.855
Лелее скандирањава, да ви ебам све живооо :pos: :pos:
Илчо да ти ебам женатаа женатаа, во пичкатаааа :pos:
 
Последно уредено:
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.363
Поени од реакции
28.124
Абе копачи едни селски. Цела утакмица Скопје и шип*арско Скопје не го извадивте од уста ебате комплексашите. Двојче вака така паметен е ве дупи како сака, вие со мозокот попрости и од него сте со оглед на тоа какви песни пеете и на што се радувате.

Чкембари не глумете мангупи и хулигани, не стегајте мускулите од мотиката и лопатата. Не сте ни метропола, ни држава, ни навивачка група, смешки од поголеми размери сте. Ништо повеќе. Се изнајадовте гомна албанско Скопје, малку Сарај, Кондово, во Чаир ви се ебат сестрите?!?!?!?!?
Скопје е град каде што има преку 100.000 Албанци, додека во вашата Битола нема ни 5 Албанци. На неколку пати ви поминаа ве измочаа, а глумите хулигани. Шверцери кога сакаат си прават прошетка кај вас, и тоа не повеќе од 50 души.

И да не им барам други слики и видеа од нивни гостувања кај вас.



А, мислев хулигани сте некој. По форуми се ширеа муабети како Пољаците ви одбиле фајт оти сте биле х10 од терормашин. Бруки едни, седете си мирни.

Вашето IQ си го покажувате со пеењето да се врати 63та. Само куртони можат такво нешто да бараат да се врати на својот народ. Вие ли сте тие Македонци што објавуваат слики вечна слава херои, почивајте во мир деца Македонски и слични пароли, а од друга страна барате повторно да загинат 1200 Македонци ? Вие ли најдовте да пеете нашите сестри кај се ебат? Сестрите наши се дома, вашите се на гости во Скопје. Вашите се тие што рипаат на куре за едно кафе и сокче евентуално круг со кола со СКОПСКИ регистрации. Да не ги тагнувам тука Битолчаните што сестрите им студираат у Скопје, ептен нема смисла. И да, ако се врати 63та нека биде епицентарот под студентски.

Памет за другпат, и една молба: Наредна утакмица по можност скандирајте си го името на клубот, а не Вардар и Скопје од уста да не ги вадите.
Истото важи и за Мајмуните кој рипнаа на парите од управа т.е. влада. За Мајмуните што скандираа ФФМ Прилепска престолнина и што се крстеа во Харалампие. За Мајмуните што не стапнале на стадион 5 години па наеднаш рипнаа и глумат хулигани, а последна тепачка им била во градинка со нокти кога се гребеле.

Пелистер - Вардар ? Чисто ДВОЈЧЕ!

Уште еден поздрав од Битола со над 5 Албански групи и веројатно ова им е последната слика пошто после тоа хулиганите Чкембари матер им ебаа, мислам се наближува веќе 2 години помен за загинативе.
 
Последно уредено:
Z

ziko bt

Гостин
@Комита Ултрас Шо се напали толку,ко од денес да почнаја да се пеат тие песни.Вие пејте за провинцијалци,тие за шiптарско скопје,не го дрви до толку.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom