Rigil
Tu te reconnaîtras
- Член од
- 14 јуни 2015
- Мислења
- 6.675
- Поени од реакции
- 7.833
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така ги пуштаат партиските соопштенија, се што прават они го заменуваат со Заев.There you go, I fixed it for ya... no need to thank me

Остај го Груевски, овој Заев го преебал и израелскиот амбасадор. Фраериште!
Бог да чува од типови кои знаат само да лепат етикети, а не да дискутираат, полемизираат. Па сакаш да зборуваме „уличарски“? Или да се залагаме за право и закон? Јас се залагам за второво и тука никого не го ставам над или под законот. Ако некој го крши.. нека одговара.[DOUBLEPOST=1445419553][/DOUBLEPOST]Е, баш ти, Иреал, Брутус и оистали штабски инвентар повикајте се на устав, закони, права и прописи.
Уставот, законите...него шта. Нема трте мрте, ова си е правна држава, во која владее правото.
Она што се случува во Монтенегро е „бурлеска“. На улица сакаат да падне легална власт. Нема некоја револуционерна причина. А башка што мислам дека наскоро имаат редовни избори. Видоа дека во МК може.. па зошто да не и ние. Како Русија кога виде дека може Косово... може и Крим. Нема кој да и противречи без „мува на капата“.ај нека наметнат во Монте Негро СЈО ???http://www.24sata.hr/svijet/smijenit-cemo-diktatora-na-ulici-traze-ostavku-ukanovica-442593
... туку завладеа општ МОЛК на соросоидите во регионот, зошто во МНЕ е изгледа работата ЊЕТ Нато
.. сега треба да се свртат за 360 и да ја осудат уличната демократија
Марш бре, како не ви е срам.Па сакаш да зборуваме „уличарски“? Или да се залагаме за право и закон? Јас се залагам за второво и тука никого не го ставам над или под законот. Ако некој го крши.. нека одговара..
Пак ли победи СДСМ?Леле леле какви шамари ќе летаат деновиве од ЕУ кон паторот тоа страшно ќе биде... Жал ме фаќа дури..
Го чекам само Бастердот да дојде да проповеда оти Грујо уствари бил мазохист и тоа на него му одговара и го сакал, ЕУ е срање и се распаѓа и не треба да влеземе во ЕУ, они ти са бирократи бетер од нас и пробуваат да ни ја срушат државата преку странски служби..

Пак ли победи СДСМ?![]()

Што ќе се случи за некој ден? Ќе ни одземат препорака за преговори? Или филмов за Лукашенко што го тераат на фб, а забораваат дека Лукашенко е 21 година на власт и изгази се од опозиција.Не не, ВМРО победи
Ај ќе почекаме некој ден![]()
(притоа, да се разбереме, не мислам дека истото ќе се случи во Македонија, напротив, убеден сум дека се ќе заврши на избори, како што договорија во рамката, само со дополнително понижен СДСМ и прегазување на сите рокови)
Што ќе се случи за некој ден? Ќе ни одземат препорака за преговори? Или филмов за Лукашенко што го тераат на фб, а забораваат дека Лукашенко е 21 година на власт и изгази се од опозиција.(притоа, да се разбереме, не мислам дека истото ќе се случи во Македонија, напротив, убеден сум дека се ќе заврши на избори, како што договорија во рамката, само со дополнително понижен СДСМ и прегазување на сите рокови)
Поретардирана и полузерска стратегија од оваа на опозицијата не постои. Странците ќе го рушеле Грујо. Во држава каде што народот ги презира ЕУ и НАТО и ја обожава Русија.![]()