За пуштање „бомби“ 4 години затвор

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
There you go, I fixed it for ya... no need to thank me
Така ги пуштаат партиските соопштенија, се што прават они го заменуваат со Заев.
Ти текнува коа викаа дека Заев шетал со комбе низ центар и снимал, а излезе дека екипата со комбе ги бирале плацевите :D

малку оф топик, но сепак актуелно и многу битно и за РМ...
http://www.kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=81291
маските паднаа, се фатија соросоидите во лага и небрано; по првите плукачи на ФБ кој се одушевија со нередите и уличната демократија во Црна Гора, сега ги замолчаа од штабот, бидејќи европските лидери повикаа на поштување на законите...значи има 2 критериума, за РМ е премногу 9 години владеење на една партија, а за Црна Гора може и 20-тина, а се тоа бидејќи на НАТО му е битно цел Јадран да го заокружи во НАТО а овие уличарите не го сакаат тоа !!
класичен фуцк ин браин на цел Балкан

Е, баш ти, Иреал, Брутус и оистали штабски инвентар повикајте се на устав, закони, права и прописи. :facepalm:

Уставот, законите...него шта. Нема трте мрте, ова си е правна држава, во која владее правото.
Бог да чува од типови кои знаат само да лепат етикети, а не да дискутираат, полемизираат. Па сакаш да зборуваме „уличарски“? Или да се залагаме за право и закон? Јас се залагам за второво и тука никого не го ставам над или под законот. Ако некој го крши.. нека одговара.[DOUBLEPOST=1445419553][/DOUBLEPOST]
ај нека наметнат во Монте Негро СЈО ???http://www.24sata.hr/svijet/smijenit-cemo-diktatora-na-ulici-traze-ostavku-ukanovica-442593
... туку завладеа општ МОЛК на соросоидите во регионот, зошто во МНЕ е изгледа работата ЊЕТ Нато :D
.. сега треба да се свртат за 360 и да ја осудат уличната демократија
Она што се случува во Монтенегро е „бурлеска“. На улица сакаат да падне легална власт. Нема некоја револуционерна причина. А башка што мислам дека наскоро имаат редовни избори. Видоа дека во МК може.. па зошто да не и ние. Како Русија кога виде дека може Косово... може и Крим. Нема кој да и противречи без „мува на капата“.

Последно уредено:
Па сакаш да зборуваме „уличарски“? Или да се залагаме за право и закон? Јас се залагам за второво и тука никого не го ставам над или под законот. Ако некој го крши.. нека одговара..
Марш бре, како не ви е срам.

Леле леле какви шамари ќе летаат деновиве од ЕУ кон паторот тоа страшно ќе биде... Жал ме фаќа дури..
Го чекам само Бастердот да дојде да проповеда оти Грујо уствари бил мазохист и тоа на него му одговара и го сакал, ЕУ е срање и се распаѓа и не треба да влеземе во ЕУ, они ти са бирократи бетер од нас и пробуваат да ни ја срушат државата преку странски служби..

Леле леле какви шамари ќе летаат деновиве од ЕУ кон паторот тоа страшно ќе биде... Жал ме фаќа дури..
Го чекам само Бастердот да дојде да проповеда оти Грујо уствари бил мазохист и тоа на него му одговара и го сакал, ЕУ е срање и се распаѓа и не треба да влеземе во ЕУ, они ти са бирократи бетер од нас и пробуваат да ни ја срушат државата преку странски служби..
Пак ли победи СДСМ? :pos:

Не не, ВМРО победи :pos:
Ај ќе почекаме некој ден :)
Што ќе се случи за некој ден? Ќе ни одземат препорака за преговори? Или филмов за Лукашенко што го тераат на фб, а забораваат дека Лукашенко е 21 година на власт и изгази се од опозиција. :pos: (притоа, да се разбереме, не мислам дека истото ќе се случи во Македонија, напротив, убеден сум дека се ќе заврши на избори, како што договорија во рамката, само со дополнително понижен СДСМ и прегазување на сите рокови)

Поретардирана и полузерска стратегија од оваа на опозицијата не постои. Странците ќе го рушеле Грујо. Во држава каде што народот ги презира ЕУ и НАТО и ја обожава Русија.:tapp:

Бандава сака да сере кај ќе стигне, али никој да не смее јавно да примети дека има насекаде гомна или да каже дека смрди овде све.

Што ќе се случи за некој ден? Ќе ни одземат препорака за преговори? Или филмов за Лукашенко што го тераат на фб, а забораваат дека Лукашенко е 21 година на власт и изгази се од опозиција. :pos: (притоа, да се разбереме, не мислам дека истото ќе се случи во Македонија, напротив, убеден сум дека се ќе заврши на избори, како што договорија во рамката, само со дополнително понижен СДСМ и прегазување на сите рокови)

Поретардирана и полузерска стратегија од оваа на опозицијата не постои. Странците ќе го рушеле Грујо. Во држава каде што народот ги презира ЕУ и НАТО и ја обожава Русија.:tapp:

Така е! Македонските лавови ќе го одбранат Груевски од странските служби!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom