Машински Факултет

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Да така се пишува

Во горниот сдреден дел ке пишеш ДО ДЕКАНАТОТ НА МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ

под него пишуваш: се моли горенаведениот наслов да ми одобри презапишување на тој и тој смер од тој смер, поради ( причина пишуваш ако сакаш, ама не мораш) на пр поголема заинтересираност.
Доле во левиот агол го пишуваш датумот на молбата , а во десниот агол име презиме и број на индекс.

Така се пишува молба, во 2-3 реда.Толку
Ако сакаш ке ти пишам на лист и ке ти пратам слика, ама не е ништо комплицирано.
Пиши си со пенкало.
Завршив ја однесов денес , сепак фала :)

Дечки де некој нека ми каже дали ако изберам италјански за во прв семестар почнувам да учам од нула или не?

Дечки де некој нека ми каже дали ако изберам италјански за во прв семестар почнувам да учам од нула или не?
da
ako odberes angliski ke ucis postrucno za ispit, a italjanski ke pees pesnicki i ke ucis iminja na shpageti

Ми оди англискиот да не речам го владеам ама некако ми се гледа како многу глупости дека ќе треба да учам на памет што не ми се свиѓа. Ова повеќе му иде како да учам машински материјали на англиски.

Планирам да го сменам англиски и да земам италијански, што викате?

Ми оди англискиот да не речам го владеам ама некако ми се гледа како многу глупости дека ќе треба да учам на памет што не ми се свиѓа. Ова повеќе му иде како да учам машински материјали на англиски.

Планирам да го сменам англиски и да земам италијански, што викате?
Ne mrdaj, dobar si na ang.

Баш не, ако не ти иде англисли тргни се.
На германски и италијански се учи основа ,за 10 секунди на студентска служба ќе ти сменат

Decki na fizicko zadolzitelno li mora da se ide
Јас лани ниеднаш не отидов и не ми напраија проблем, а глумеа нешто лудило немало семестар да ми заверат и слично. Прашај си на студентска, може има промени годинава.

Може некој да ми каже пасворд од WiFi мрежите на факс зошто eduroam не работи за тие од ФИНКИ?

Да не знаете некој професор што спрема по предеметот Системи и управување?

Едно прашање. Дали статика даваат посложени задачи од тие што се работат на вежби ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom