The Sims 4

• Креатор на темата Креатор на темата Sheep
  • Време на започнување Време на започнување
Kako da si gi instaliram costom contents za The Sims 3 ?
@PurplePuma @SimsLover

Го отвараш launcher и во опцијата uploads (долу од лева страна) ке кликнеш на неа и потоа ке избереш кои работи сакаш да ги имаш во играта и на крај upload. Се надевам дека ти помогнав не сум ја играл одамна тројката па ова во меморија што ми останало

Го отвараш launcher и во опцијата uploads (долу од лева страна) ке кликнеш на неа и потоа ке избереш кои работи сакаш да ги имаш во играта и на крај upload. Се надевам дека ти помогнав не сум ја играл одамна тројката па ова во меморија што ми останало
Lele fala ti. Jas na stranata od kaj so gi simnav citav kako ama mnogu nekako komplicirano i tesko objasneto bese.
Inace, ovde ima i za 2,3,i 4 custom contents, i mnogu ubavi
www.simcredibledesigns.com

Lele fala ti. Jas na stranata od kaj so gi simnav citav kako ama mnogu nekako komplicirano i tesko objasneto bese.
Inace, ovde ima i za 2,3,i 4 custom contents, i mnogu ubavi
www.simcredibledesigns.com

Ако сакаш да ми кажеш кој компјутер користиш и која верзија на компјутерот и плус како оди тројката на него?

Ако сакаш да ми кажеш кој компјутер користиш и која верзија на компјутерот и плус како оди тројката на него?
Extra ide trojkata. Imam Toshiba lap top,
Windows 7 koristam
Processor Intel Celeron CPU N2830 @ 2.16 GHz
Installed Memory ram 2.00 GB
System Type 64-bit Operating System
Toa e se sto pisuva, jas ne se razbiram mnogu :toe:

Extra ide trojkata. Imam Toshiba lap top,
Windows 7 koristam
Processor Intel Celeron CPU N2830 @ 2.16 GHz
Installed Memory ram 2.00 GB
System Type 64-bit Operating System
Toa e se sto pisuva, jas ne se razbiram mnogu :toe:

Јак ти е компјутерот, за тројката е сосема добар, а за четворката мислам дека бараше посилна конфигурација.
Мојот е ASUS Enterprise но Windows 8.1 затоа кај мене тројката не ја прифаќа. а за четворката е добар но верзијата на Windows не. ОК, благодарам на информацијата. Што направи, ги прикачи ли custom contests?

Јак ти е компјутерот, за тројката е сосема добар, а за четворката мислам дека бараше посилна конфигурација.
Мојот е ASUS Enterprise но Windows 8.1 затоа кај мене тројката не ја прифаќа. а за четворката е добар но верзијата на Windows не. ОК, благодарам на информацијата. Што направи, ги прикачи ли custom contests?
Gi prikaciv. Gi najdov vo Downloads i tamu gi instalirav. Uste da vidam dali rabotat.
A 4kata ja igrav na windows 8, ama mi ja seckase, i slab mi e kompjuterot za nea, na najslaba grafika ja namestiv i pak ja seckase.
Dobra e trojkava kako sto ja gledam, ne sum ja igrala dosega. Ja imam siminjano nekolku pati ama mi ja nema igrano na stariot kompjuter i odsekogas sum ja vozela samo dvojkata.:icon_lol:[DOUBLEPOST=1444242890][/DOUBLEPOST]Eve mi ja kukjata :sneaky:
Screenshot.jpg Screenshot-4.jpg Screenshot-5.jpg

Последно уредено од модератор:
Направив нова куќа, затоа што оваа горе ми е во некој грд град, а несакав таму, после открив дека имало поубави градови.
Еве ми ја новата куќарка :love:
Screenshot-48.jpg
Тоа ми е во задниот двор

Screenshot-51.jpg
Ова во предниот

Screenshot-35.jpg
ете ми ја целата куќарка, ама ја сликав пред да го преуредам дворот.
Собите поединечно не ги ставам, ме мрзи:rolleyes:

Направив нова куќа, затоа што оваа горе ми е во некој грд град, а несакав таму, после открив дека имало поубави градови.
Еве ми ја новата куќарка :love:
Прегледај го приврзокот 131016
Тоа ми е во задниот двор

Прегледај го приврзокот 131018
Ова во предниот

Прегледај го приврзокот 131020
ете ми ја целата куќарка, ама ја сликав пред да го преуредам дворот.
Собите поединечно не ги ставам, ме мрзи:rolleyes:

Куќата многу ми се допадна, се гледа дека имаш вкус за градење.
ПС. Дали system requirements ти се ставени на минимум или сликите се матни?

Куќата многу ми се допадна, се гледа дека имаш вкус за градење.
ПС. Дали system requirements ти се ставени на минимум или сликите се матни?
Незнам, не сум гледала, како ја инсталирав така ја играм.
А зошто кога ќе ја ставам женската да оди во шопинг и стискам на колата, нејќе да оди никаде, да не има врска затоа што колата ми е заградена во дворот, или не?

Незнам, не сум гледала, како ја инсталирав така ја играм.
А зошто кога ќе ја ставам женската да оди во шопинг и стискам на колата, нејќе да оди никаде, да не има врска затоа што колата ми е заградена во дворот, или не?

Ке треба тој мал дел каде што стои автомобилот односно она сивото под колата да го ставиш близу до улица а и плус да ја избришеш оградата и цвеќињата само на тие места каде што ке поминува автомобилот. И биди сигурна дека е вклучен Live mode

Ке треба тој мал дел каде што стои автомобилот односно она сивото под колата да го ставиш близу до улица а и плус да ја избришеш оградата и цвеќињата само на тие места каде што ке поминува автомобилот.
Аха, значи затоа нејќело да оди, така и си мислев, знам дека на Симс2 не правеше проблем, па затоа си ја ставив колата каде што мене ми одговара :icon_lol:

Инаку, има и куќичка на дрво, леле полудев кога ја видов и го преуредував дворот споцијално за да ми ја собере куќичката:pos:
Ќе ставам утре слики од внатрешноста на куќата, симнував custom contents od simcredible designs i the sims rescourse или како и да се вика страната.
За симс2 знаев многу добри страни за кустомс. Дај некоја кажи за симс3 ако знаеш?:semolam::semolam::semolam:

Аха, значи затоа нејќело да оди, така и си мислев, знам дека на Симс2 не правеше проблем, па затоа си ја ставив колата каде што мене ми одговара :icon_lol:

Инаку, има и куќичка на дрво, леле полудев кога ја видов и го преуредував дворот споцијално за да ми ја собере куќичката:pos:
Ќе ставам утре слики од внатрешноста на куќата, симнував custom contents od simcredible designs i the sims rescourse или како и да се вика страната.
За симс2 знаев многу добри страни за кустомс. Дај некоја кажи за симс3 ако знаеш?:semolam::semolam::semolam:

http://anubis360.blogspot.mk/ (сајт направен од некој македонец)
http://www.all-about-style.com/Sims3hist_female2.html (само за жени)
http://beaverhausenx.tumblr.com/tagged/custom-content (за коса)
http://aroundthesims3.com/ (за се и сешто)

Ако ти требаат уште, пиши!

Сите графички опции ми биле ставени на најниско, не сум видела затоа била матна играва :icon_lol: На медиум ги ставив сега.
Еве слики од внатрешноста, и дворот го преуредив напред заради колата да може да се вози:icon_lol:

Овие се горе соби, спална, една соба ја направив како канцеларија каде стои компјутерот и клавирот, ВЦ. Тоа е горе.
Screenshot-64.jpg
Screenshot-65.jpg
Screenshot-63.jpg
Screenshot-66.jpg
Screenshot-67.jpg
Screenshot-68.jpg
Screenshot-79.jpg

Ова се собите на долниот спрат. Во принцип, не правам ходници, веднаш кога се влегува е салон и на долниот спрат каде стојат дневната соба, трпезаријата и кујната ставам од тие отворените врати.
Screenshot-69.jpg
Screenshot-70.jpg
На оваа слика ова е врата од терасата, не е влезна. Влезната ми е тука кај аквариумот десно спроти спиралните скали.
Screenshot-71.jpg
Screenshot-72.jpg
Screenshot-75.jpg

Еве го дворчето преуредено.
Screenshot-80.jpg

@SimsLover , мислење?:kafence:

Штета графиката што ти е таква, крати од изгледот.

Еве од мене нешто

1.jpg 2.jpg
Влез и дел од кујна
3.jpg

Кујна
4.jpg
Дневна
5.jpg
6.jpg
7.jpg
Горен спрат
9.jpg