На која такси компанија најмногу и верувате?

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Елит и Класик, а што им значи тоа 1.1 1.2 1.3 1.5 ?
Тоа им се реони.

На пример 1.1 е реон центар - градски трговски центар.

Пример 2.3 е во кисела вода - студенски дом.

Инаку елит има малку подобри возачи од класик ама пак за од Центарот на Скопје до Ѓорче петров 2

• Ми се допаѓа
Reactions: aye
A

aye

Гостин
Тоа им се реони.

На пример 1.1 е реон центар - градски трговски центар.

Пример 2.3 е во кисела вода - студенски дом.

Инаку елит има малку подобри возачи од класик ама пак за од Центарот на Скопје до Ѓорче петров 2
Мене сите возачи ми се исти, фини :) диспечерките ми се така малку помалку фини т.е супер се и тие ама некогаш знаат да бидат доста "тивки". Колку пати ми се случило да си кажам до кај одам и таман завршам со локацијата она да ми рече Повелете :D
Од центар до Ѓорче еве ок е, ама за назад т.е од Ѓорче до центар пола саат минимум ми треба додека најдам кола, немаат или па не сакаат да одат толку далеку не знам.
Инаку фала :)

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Мене сите возачи ми се исти, фини :) диспечерките ми се така малку помалку фини т.е супер се и тие ама некогаш знаат да бидат доста "тивки". Колку пати ми се случило да си кажам до кај одам и таман завршам со локацијата она да ми рече Повелете :D
Од центар до Ѓорче еве ок е, ама за назад т.е од Ѓорче до центар пола саат минимум ми треба додека најдам кола, немаат или па не сакаат да одат толку далеку не знам.
Инаку фала :)
Ако живееш во Ѓорче како мене обавезно викај си од Класик, секогаш имаат кола зошто они најмногу имаат коли од тој дел на Скопје. Имам другари кои возат скоро во секоја компанија и така да Класик имаат најмногу коли во Ѓорче. А за низ центар, аеродром, лисиче, тогаш елит имаат повеќе коли во тој дел.[DOUBLEPOST=1445113796][/DOUBLEPOST]
Пензионерско друштво :D

A

aye

Гостин
Ако живееш во Ѓорче како мене обавезно викај си од Класик, секогаш имаат кола зошто они најмногу имаат коли од тој дел на Скопје. Имам другари кои возат скоро во секоја компанија и така да Класик имаат најмногу коли во Ѓорче. А за низ центар, аеродром, лисиче, тогаш елит имаат повеќе коли во тој дел.[DOUBLEPOST=1445113796][/DOUBLEPOST]
Во центар живеам ама сепак фала за информацијата. Јас по навика прво Елит ги викам после си ги редам сите од апликацијата мислам тие што имаат оставено број и скоро при крај на Класик вртам но доста често се случувало и тие да немаат кола, обично кога врне. Но веќе ќе знам за тој дел од градот прво Класик па сите други. :)

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Во центар живеам ама сепак фала за информацијата. Јас по навика прво Елит ги викам после си ги редам сите од апликацијата мислам тие што имаат оставено број и скоро при крај на Класик вртам но доста често се случувало и тие да немаат кола, обично кога врне. Но веќе ќе знам за тој дел од градот прво Класик па сите други. :)
Друго незнам дали си се возела со де лукс но тие имаат добар возен парк и имаат скоро секогаш коли.

Друго а и за тие што незнаат глобал има попуст од 1 км што значи дека на долги релации се поскапи од другите на пример.

Од Кисела вода до Железничка станица глобал ќе ви земе 60 ден. Додека останатите компании 70-80 ден.

Друг пример Центар, гтц до Ѓорче петров 2 повеќето компании зимаат 220 ден со попуст додека глобал ќе ви земе 270 ден. Разликата е што глобал не го наплаќа првиот км но потоа ја наплаќа фул цена. Додека другите имаат попуст од 40 ден до 300 ден над 300 ден 40% попуст.

Де лукс
Класик
Елит
Старо водно
Панорама

Додека пак ин такси не дава попуст.[DOUBLEPOST=1445158760][/DOUBLEPOST]
Сите што возат во Старо водно се над 50 години дали има 3 што се под 40 год. Ги знам сите таксисти од старо водно пошто кај мене на работа ги гледам по 100 пати дневно.

Инаку многу е тапа компанијата навечер само по 1-2 коли после 12 им работи. За кисела вода и центар ги држат само во други населби џабе ќе бараш кола. Нема. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: aye
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Палас и Класик.

Прекратки релации за возење ми се т.д не ми се исплати со други компании.

Kajgana Shop

На врв Bottom