1.Не отварам тема за самоук мајстор
2.Работам веке 1 година и не сум некој шо нема врска,значи немам ништо проблем да читам шеми,да каблирам и поврзувам,едноставно сите кабли ги оставам до ормарот,и пошо има мноооооогу паметни мајстори у македонија не се улави да ги работат потешките работи освен 1 табла во стан да ја врзувват цел ден,едноставно Македонците се Идиоти и се касаат како кучиња,не е за џабе овој вицот,шо ке направи македонец ако му дадеш 10 јаболка....ке ги нагриза сите за да не можат другите да јадат,и од такви мајстори ми дојде преку к*р,затоа планирам да одам во друга фирма и затоа барав некои информации околу тоа ама очигледно згрешив шо пишав овде без да прочачкам по нет,и не ми треба повеке од 1 табла да склопам со мајстор шо ке ти објасни како шо треба(за да сватам)...односно само фазите,другото е лесно и не треба никакво објаснување
3.У Маќедонија се е можно само да ти наштетат,секој гледа како да те стави под него,у моја гледна точка македонија не мисли на народот,македонија мисли само како да те соголи со давачки/даноци,да те остави на миниум,да штедеш за храна,еееее овааа моја чудесна земја
4.Fringe не трескај без везе глупости колку да коментираш а без да дадеш корисна информација
5.Фала многу на информациите
Sent from my A1-840 using Tapatalk