Туку дајте нешто од кајганаБатали Фејсбук и слични глупости туку дајте некоја невеста да ја земам за во Канада директ.Без многу протоколи и формалности.Straight Forward.
Шо ти треба бе македонка да ти го заклете живото самоКајгана,омлет што и да е .
шо е проблемо шо вака бараш жена на невидено било каква, дај шта даш?Батали Фејсбук и слични глупости туку дајте некоја невеста да ја земам за во Канада директ.Без многу протоколи и формалности.Straight Forward.
Како се запознавате со одредена личност ако му имате фрлено око преку facebook или чекате момент да се случи на се најдите на исто јавно место како ноќни клубови, и што мислите како се поголеми шансите
А што праиме со оние што на фејсбук милион муабети ќе ти свртат, а коа ќе дојде време во живо да се видите не знаат 3 реченици да склопат?Толку е пореметена денешнава младина што 90% не знаат да започнат муабет во живо доколку претходно ја немаат *исконтактирано* жртвата на Фејсбук и доколку се случи да гукнат во живо со истата личност без претходно да се допишувале на ФБ/Твитер, тогаш бидете сигурни дека у 3те реченици што ќе ги склопат, една ќе биде "Дај Фејсбук да те аднам".
Ваков знам да бидам јас лoл, после ,,каде беше амбициозниот ти што го познавав, те сакам каков што беше порано" епа тогаш барај го на интернет. Хаха, да се надоврзам на темата... знаеш случаи каде што некој и преку Мирц се имаат земено? Јас ДА! [DOUBLEPOST=1444603098][/DOUBLEPOST]Човече една овие денови ми пишува некој поезии чудни како ме сакала повеќе од секс како би сакала да стекнеме доверба еден во друг преку лежење заедно во кревет и шепкање на зборови на увце... а на сликите има коментари од старци како ,,еј лепотице ќе имам прилика да те видам се надевам" , ,,ооо да секако хихи"А што праиме со оние што на фејсбук милион муабети ќе ти свртат, а коа ќе дојде време во живо да се видите не знаат 3 реченици да склопат?
Инаку се имам изјаснето и на други теми, не практикувам да го користам фејсбукот, па и општо интернетот, како медиум за пронаоѓање на сродна душа. Не дека не се случило со некого комуникацијата да ја почнам на фб, па потоа да прерасне во нешто повеќе, ама сепак гледам да се држам до традиционалното запознавање и развивање на односите. Една од причините е баш она што го наведов погоре. На тастатура секој може да се претстави како што сака, но запознавањето во живо често знае да испадне многу поразлично од она виртуелното.
Oк, и мене еден скоро секое сабајле ми пишува да сме појадувале заедно, а два реда муабет немаме разменето во живо. Али тоа се веќе екстреми.Ваков знам да бидам јас лoл, после ,,каде беше амбициозниот ти што го познавав, те сакам каков што беше порано" епа тогаш барај го на интернет. Хаха, да се надоврзам на темата... знаеш случаи каде што некој и преку Мирц се имаат земено? Јас ДА! [DOUBLEPOST=1444603098][/DOUBLEPOST]Човече една овие денови ми пишува некој поезии чудни како ме сакала повеќе од секс како би сакала да стекнеме доверба еден во друг преку лежење заедно во кревет и шепкање на зборови на увце... а на сликите има коментари од старци како ,,еј лепотице ќе имам прилика да те видам се надевам" , ,,ооо да секако хихи"
Пред некое време пак запознав една девојка од добро по добро, ме откачи во живо пошто сум ја шишал косата, она сакала повеќе да и бидам ,,рокер", а не Шаолин монах... иди бе!!! Најди си во живо секакви ги има по интернет.
Така е, барем можеш да му пратиш sticker со колаче, па демек сте појадувале. [DOUBLEPOST=1444606082][/DOUBLEPOST]Абе греотичка ми е малку ми паѓа жал, јас усм осамен една година, и тоа не фулл осамен, имам семејство, пријатели... некој е осамен повеќе, се што има му е интернетот. Па може сака само да си проба среќата... ДушичкаOк, и мене еден скоро секое сабајле ми пишува да сме појадувале заедно, а два реда муабет немаме разменето во живо. Али тоа се веќе екстреми.
Не викам јас дека луѓето што би ги запознала онлајн се лоши или ненормални. Само не верувам дека интернетот овозможува вистинско запознавање, многу полесно е онлајн да си ги сокрие човек мааните, отколку при средба во живо.
Се ебете со таквите :troll:А што праиме со оние што на фејсбук милион муабети ќе ти свртат, а коа ќе дојде време во живо да се видите не знаат 3 реченици да склопат?
Мало морген.Се ебете со таквите :troll:
:*