Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја играш металург + и паѓаат едвај 14 гола за 26 минути
?Како демек само одбојкава во моцарт е послаба од СЛ.Затоа што одбојкава во моцарт е со 1.85 квота. Није свеједно бре![]()

Па во глобала СЛ се подобри во квоти, е сега во моцарт на одбојка имаш хендикеп сетови, што во СЛ тоа го немаш. А ќе се погоди текма што можам да ја играм на хен сет со одлича квота како Гер-Тур жени ЕП што заврши и така...Како демек само одбојкава во моцарт е послаба од СЛ.
Или грешам?

Меиденхед, Енгланд живеам моментално на работа таму кај едни роднини инаку ништо неможе да ми стане јасно со тоа квоти, хендикепи и остало кога нонстоп почнав да ги менувам кладилниците и никаде неможам да фатам. Туку сега да те прашам ако знаеш, ВХ како локална кладилница се смета или?Па во глобала СЛ се подобри во квоти, е сега во моцарт на одбојка имаш хендикеп сетови, што во СЛ тоа го немаш. А ќе се погоди текма што можам да ја играм на хен сет со одлича квота како Гер-Тур жени ЕП што заврши и така...
Кај живиш бе ти, во која дупка што не ги знаеш овие работи?![]()
![]()
Со оглед дека ја има низ цела МКД, не е локална.Меиденхед, Енгланд живеам моментално на работа таму кај едни роднини инаку ништо неможе да ми стане јасно со тоа квоти, хендикепи и остало кога нонстоп почнав да ги менувам кладилниците и никаде неможам да фатам. Туку сега да те прашам ако знаеш, ВХ како локална кладилница се смета или?
Во неа околу 15тина тикети имам напишано за 1 месец и на сите тикети една ме имаше секогаш бутнато и се откажав веќе таму да играм ебати малеротСо оглед дека ја има низ цела МКД, не е локална.

Што да се откажуваш, тргни ја само таа што те бутка и добитен сиВо неа околу 15тина тикети имам напишано за 1 месец и на сите тикети една ме имаше секогаш бутнато и се откажав веќе таму да играм ебати малерот![]()

Ok како кажете господинеШто да се откажуваш, тргни ја само таа што те бутка и добитен си![]()
Одбојка Гре-Чеш на 160.5+ со 2 квота е дадена во СЛ. Вреди за сите пари.
Романија х-х
Грција х-х
Или двете 2-3 гола
Ерменија 2-3
Полска 2-3
А кој црни Х на Романија, кога теоретски не им беше сигурно второто место???