Fantasy European Qualifiers (France 2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не зa џaбе рекле "кoј бaрa рoгoви, ќе oстaне и без уши"

Лукaку гo стaвив кaпитен (0)

fantasy.jpg

-4 поени отидов јас, ама направив тим во кој секој играч освен вториот голман ми игра за поени. 100че ќе правиме осеќам. :D :D E

edit: Ауу каков кикс, Новаковиќ е повреден изгледа. :facepalm::facepalm::facepalm: Ништо, ќе го сменам со Бериќ и -6, па ваљда ќе даде 2 гола мочкото. xD

Прегледај го приврзокот 130470

-4 поени отидов јас, ама направив тим во кој секој играч освен вториот голман ми игра за поени. 100че ќе правиме осеќам. :D :D E

edit: Ауу каков кикс, Новаковиќ е повреден изгледа. :facepalm::facepalm::facepalm: Ништо, ќе го сменам со Бериќ и -6, па ваљда ќе даде 2 гола мочкото. xD

И јас очекував 100че :D
Untitled.jpg[DOUBLEPOST=1444560307][/DOUBLEPOST]Минатото коло кога дадов 8 поена за трансфери, купував играчи што ќе ги искористам и ова коло.
Така што сега само 3 трансфери направив (двајца ми беа повредени)

456.jpg

Последно уредено:
Ви легна ли ама Флечер аууу. Го гледав и јас, таман и толку пари имав, ама на крај Новаковиќ го сменив со Јанко од Австрија.

Ви легна ли ама Флечер аууу. Го гледав и јас, таман и толку пари имав, ама на крај Новаковиќ го сменив со Јанко од Австрија.
И се ќе беше супер да не бев таква петарда која заборава да смени капитен. :facepalm::facepalm:[DOUBLEPOST=1444673939][/DOUBLEPOST]Абе овој што постигнал гол (и асистенција) за Шкотска вчера бил Крис Мартин, не Расел Мартин. :D

Последно уредено:
Мартин, Шар, Алба не играа
Иличиќ против Сан Марино 0 поени, Шаќири против Естонија 1 поен. Катастрофа :facepalm:

102 поени колово, од секој играч имав дали клин шит, асистенција или голче :)

fan eu16.jpg
Ова ќе ми биде тимот. Ќе видам после само дали ќе стартуваат овие што ги имам од Норвешка

sdsd.jpg

Одам јас на Норвешка да не прими гол. :D Може поубаво ќе биде Хенриксен да го ставам место Лулиќ, оти многу офанзивни босанци имам, другото ваљда така ќе остане. :)

Па добро повеќе од пола тим си го препишал од мене. (n) :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom