Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Aj predlog traker za bluray filmovi?
Gi koristam javnite ama nikogas ne vlecat so maksimum brzina golemite filmovi od 40tina giga.
Forata e so internetot od Telekabel ne se odrzuva voopsto ratio poso sranje upload za privatnite.
Za eden blu treba cel mesec da vrakam I pak neuspesno.

Nekoe care? Konkretno za bluray filmovi.
Ке си купиш seedbox и раат си :)

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Имам едно прашање до поискусните .Како е можно еден торент да ми го симнува со 9.8 MB во секунда ,а сите останати торенти да иде одвај со 1.2 МВ во секунда ? Сабајле симнав торент од 3.37 за помалку од 10 мин со 9.8МВ во секунда ,а неможам да симнам други филмови по 6-7 гига со 1.2 МВ во секунда ! ? 9.9 MB.jpg

Зависи колку сидери има. иако овие што ги симнувап би требало сите да одат турбо. Најди си друг сајт за торенти. Кај мене само замунда оди турбо дури и за постари наслови.

Зависи колку сидери има. иако овие што ги симнувап би требало сите да одат турбо. Најди си друг сајт за торенти. Кај мене само замунда оди турбо дури и за постари наслови.
Мислам дека не е до сајтот мислам дека треба нешто да наместам нешто на торентот зошто и од замунда и од пиратбеј и од други страни секаде ми оди 1.2 МВ ,а еве денес отиде од 9.9 МВ .

Мислам дека не е до сајтот мислам дека треба нешто да наместам нешто на торентот зошто и од замунда и од пиратбеј и од други страни секаде ми оди 1.2 МВ ,а еве денес отиде од 9.9 МВ .

da ne e od privaten traker, drugo e free a drugo e privaten kaj so imas full speed

Чудно. А колку треба да ти е брзината според пакетот? 10 МБ?

Чудно. А колку треба да ти е брзината според пакетот? 10 МБ?
Според пакетот треба да е 10 МБ .
da ne e od privaten traker, drugo e free a drugo e privaten kaj so imas full speed
Па незнам ја од арена го симнав таму највеќе симнувам .Смее ли да се постира тука торентот да проверите и вие ? !

Еден погоре (Рон) ти кажа добро, ако е од приватен тракер вадиш полна брзина, а од јавните тракери не чекај нешто посебно, секогаш ќе варира брзината.
Kaде да најдам приватни тракери ? :D

Најдобар фри торент клиент во моментов? уТорент не можам да го трпам веќе со рекламине.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom