Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
off: @The_Red1 долго време отсуствував од ДК, па сеа читам. Уште едно 60 страни има :) Па ова како роман.

on: Не ги разбирам девојките кои фаќаат дечко и те бришат од пријатели. Мислам што ќе ти направам јас од Прилеп, а ти во Кочани Сарче? Или и дечко ти е љубоморен? На шо бе сонце. Дека ќе ти ги гледам цицките на фејсбук?
:love:

Последно уредено:
Почнав да работам од вчера. Само нечурал прва смена, од 7 до 3, нема лабаво. :D Којзнае како ќе издржувам со тренинзи и остали спортски активности, буквално дома доаѓам само за спиење. :D

Пази Кајги, од понеделник до сабота на работа, вторник-четврток-сабота на тренинг од 8 до 9, понеделник од 10:30 до 11:30 фудбал, среда од 10:30 до 12:30 баскет и недела од 4 до 5 фудбал. Хаос пичке лудило :D, али нема везе не ми смета, нек се тера животот некако. :kafence::kafence: :D

кајги !!!
ние сме уникати- можеби ќе влеземе во историјата и тоа како последно поколение на луѓе , чии детски фотографии не биле направени со помош на мобилните телефони

tumblr_nvqalwuyhm1r0f8s4o1_500.jpg

Poeke nemam.

Ми текнува кога првпат се издрогирав. Тоа лето господово 2003, другар ми ми даде. Се викаше Iron Maiden MP3.
До ден денес неможам да престанам, пробав да земам лекови, апчиња, цеци, шабани итн ама не бидува.
Си останав вака пропаднат уште во млади години

Здрао КајГана , утре од сабалје излевам да полагам за кола, белким нема да се исплашам од тој до мене и тие зад мене шо изиграват комисија па ке си извозам ко шо треба :P, ајт држи ми некоја среќичка и се читаме утре па ако положам ке частам нешто шо.:ајнапиво::pivo2:

Животот е премногу суров, а господ ги зема само најдобрите и најмладите. Не му беше доволно татко ми, братучед ми, а сега и мајка ми. :(

Преѓе, влегувам да се туширам, и пред да ја пуштам сијалицата, туку ми дојде една мисла од нигде никаде: "оли мама ш-к-дм, ш-к-дм". :confused:

Бог да чува, си велам. Стварно ме зачуди, од каде сега ова, мислам кој пенис!? Гарант Госпо ми праќа некоја порака, шифрирана на арамејски. Прво си помислив дека е witchcraft инкантација, некои такви срања што сум читал по нет, нешто како Абракадабра, или евентуално стих од песна што сум ја чул некогаш... и негде.

Сега барам на Google, стварно да ти било стих од песна, од некој турски пејач. Сеќавање закопано од којзнае кога, и дури денес конечно исплива на површина и ме натера да го мантрам цело време додека се туширам.

Свашта.

Драга,

Деновиве станувам ко да треба на работа да одам. Битно го зграпчувам денот.
На градска ме бутнаа. Очекувано. Слушнав дека имало и од прва некои што поминуваат, бар така викаат, али никој лично не знам таков јбг.
Ми заебаа 2500 што ми беа планирани за чизми, па морав да повлечам пари од мојата заштеда. Сега уште да заврне, па да ги облечам. Мислам дека за чизми едино не ми е мака да фрлам некој денар плус, зашто реално ги носам пола од годината само нив, по дождови и снегови. Вреди да се инвестира во чизма, како и да ја вртиш работата. За се друго од обувки, meh, not a fan.

Еј. Пред две години периодов сум си пишала "отидов у курац" додека сум слушала AFI. Не знам зошто откако си го видов тоа не можам да прекинам да мислам на истото. Можда зошо уште сум у курац.
Го имав најдено Burials пред да искочи, на soulseek програмчено ќе да беше. AFI стално ги ќарував на нет пред да им искочат официјално албумите. Тек па сингл коа ќе искочи. Радости.
Исто така ретко со некој бенд да ми се деси љубов на прво слушање. Бендов ми значи до небо, толку години. И старо и ново.
Прошлиот месец си напраив блузон AFI ко некоја тинејџерка, не можев да најдам таков на нет.
Sing the sorrow.

Памтиш ко ти пишав дек бројот 5 цел живот ме следит? Епа погоди број на индекс кој ми е!!! 5855.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom