Primera División - Liga BBVA 2015/2016

Кој ќе биде шампион ?

• Вкупно гласачи
    180
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.259
Аииииии што рече човекот, Караско за Кореа бил Луис Фиго. :pos::pos:
Кореа најдобар играч на Атлетико до сега сезонава, после Гризман секако.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Нињо, не дупи брат, не споредувај глупости. Примети ли колку бездушно играше Реал после голот? Значи 80 минути не постоеја на теренот, онака ништо не ги интересираше освен да не примат гол. Океј, некогаш тоа е добра тактика, ама 80 и кусур минути? Не ме јеби. Класичен лузерски менталитет покажа Реал денес.
Ја не пишав што покажа Реал и не реков дека не играше „антифудбал“. Напротив. Реков дека се имаат различни критериуми кога некој игра таков фудбал.

Тактички ве уби Симеоне , ете тие Тореси и Кореа во шише ве ставија . Потоа лагано Вието и Џексон да ве дотолчат.
Толку многу тактички не уби што се јадеше самиот до голот на Вието. Сфати дека кур ќе свитка со тие, затоа и толку рано ги направи измените. Да не ставеа у шише ќе ги оставеше истите до крај.

O

ob1

Гостин
Тактички ве уби Симеоне , ете тие Тореси и Кореа во шише ве ставија . Потоа лагано Вието и Џексон да ве дотолчат.
Дај бе прекини да збориш глупости.
Куровми се правиш ко да разбираш нешто на формуов, а појма немаш ни од фудбал ни ништо.
Торес и Кореа не ставиле во шише, а Вието и Џексон не дотолчиле.
Ко Атлетико да имаа 100000 шанси, до 85та минута голот не го видоа ебате.
Тактички не убил Симеоне, што се не ќе прочита човек од тебе.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Толку многу тактички не уби што се јадеше самиот до голот на Вието. Сфати дека кур ќе свитка со тие, затоа и толку рано ги направи измените. Да не ставеа у шише ќе ги оставеше истите до крај.
Па до крај ако останеа ќе цркнеа аман , си искомбинира состав , не му е првпат . Во тоа е одличен .[DOUBLEPOST=1443991640][/DOUBLEPOST]
Дај бе прекини да збориш глупости.
Куровми се правиш ко да разбираш нешто на формуов, а појма немаш ни од фудбал ни ништо.
Торес и Кореа не ставиле во шише, а Вието и Џексон не дотолчиле.
Ко Атлетико да имаа 100000 шанси, до 85та минута голот не го видоа ебате.
Тактички не убил Симеоне, што се не ќе прочита човек од тебе.
Не сто илјади , туку милион шанси имаа Атлетико , тотална доминација , голот не го виделе до 85 минута :pos:. Вицови на друга тема .

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Сфаќам до пред 2 години да имаше вакви постови за Атлетико, ама сеа што ви е бе?

Симеоне имал фиќо? Алоооооооооо Атлетико почна да купува играчи од 30+ милиони и тоа по 3-4 такви во еден трансфер рок. Атлети е веќе голема риба, Симеоне го направи таква, не го сметајте за медиокр клуб.

Сигурно во моментов го имаат еден од топ10 индивидуалните ростери во европа, тоа не е одлика на фиќо.

Аииииии што рече човекот, Караско за Кореа бил Луис Фиго. :pos::pos:
Кореа најдобар играч на Атлетико до сега сезонава, после Гризман секако.
Кореа е најдобар играч во Атлетико колку што е Бејл у Реал. Три јако изиграни утакмици, останатото под просечно. Со Вието и Каркасо убеден сум дека се поопасни.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.922
Поени од реакции
30.899
Тактички не уби Бенитез не Симеоне, Чоло од кожа ќе излезеше каков беше нанервозиран.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.634
Поени од реакции
59.478
Торес не уби. Со стартот врз Карвахал

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Непишано правило стана , после секој кикс на Барса , да возврати Реал . :P

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ригел у исто време ги видел 2346523 напади на Атлетико и головите на Наполи. Фантастичен аналитичар и познавач на фудбалската игра, гледа 2 утакмици паралелно и точно знае што се случувало и на двете текми до најситни детали. :cuc:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.527
Не сто илјади , туку милион шанси имаа Атлетико , тотална доминација , голот не го виделе до 85 минута :pos:. Вицови на друга тема .
Брат џабе се смееш, Атлетико до голот немаше ниту една асална шанса. Се беа некои пробиви по страна или центаршутеви кои одбраната наша без проблем ги решаваше. Ако сум гледал јас некоја друга утакмица еве ти кажи кои шанси ги имаше Атлетико. Тоа што Бенитез се повлече и им дозволи на Атлетико да играат пред нашиот гол е друга работа.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Ригел у исто време ги видел 2346523 напади на Атлетико и головите на Наполи. Фантастичен аналитичар и познавач на фудбалската игра, гледа 2 утакмици паралелно и точно знае што се случувало и на двете текми до најситни детали. :cuc:
Кај сум пишал за Наполи бе мувло . Ти експерту Емануеле . :cuc:

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Брат џабе се смееш, Атлетико до голот немаше ниту една асална шанса. Се беа некои пробиви по страна или центаршутеви кои одбраната наша без проблем ги решаваше. Ако сум гледал јас некоја друга утакмица еве ти кажи кои шанси ги имаше Атлетико. Тоа што Бенитез се повлече и им дозволи на Атлетико да играат пред нашиот гол е друга работа.
Дали асална или неасална , факт е дека Атлетико играше напаѓачки и создаваше шанси , па не сум слеп , цел натпревар го изгледав , иако се изнервирав после промашениот пенал.[DOUBLEPOST=1443992379][/DOUBLEPOST]
Пиша за голот на Ели. :kuracc:
rezultati.com местиш омилени наптревари , ти дава звук за гол и менуваш да го видиш . :kuracc:

O

ob1

Гостин
Дали асална или неасална , факт е дека Атлетико играше напаѓачки и создаваше шанси , па не сум слеп , цел натпревар го изгледав , иако се изнервирав после промашениот пенал.
Нееее, ти си, ти си, немам зборови за тебе жими се! :D
Значи центаршут којшто одбраната ќе го расчисти е шанса?
Цар си жими се! :)

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Нееее, ти си, ти си, немам зборови за тебе жими се! :D
Значи центаршут којшто одбраната ќе го расчисти е шанса?
Цар си жими се! :)
И јас немам зборови , два гола примени до сега и ист број бодови со Барса , признајте си дека го примивте убаво и доста со плачење. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom