Decki da ve prasam nesto,posebno Pepa.posto ona e "master" za Labradori

.Kucevo go zemav pokasno i prvata vakcina ja primi na 3 meseci a revakcina posle 28 dena,plus mi kazaa za onaa tretata protiv besnilo koga kje napolni godina.Vsusnost koga razgovaram so dvajca poznanici veterinari sto i da gi prasam odgovor e,nemaj gajle nisto nema da mu e i tako dalje.Pa da prasam,zadocnetiov ciklus na vakcinacija moze da mu se odrazi nekako na kucevo ili ne?Inaku kucevo e zenska verzija na Marli od filmot,se vika Astra ama jas na galeno ja vikam luda Mara

),vecno gladna i samo vo race me gleda,kucevo vsusnost ne zvaka hrana direkt golta.Jade od kamenja,treva,kitki,mravki,skakulci,polzavi,bukvalno se,probav se ama mislam deka lek nema za ova ili mozebi ima,ako nekoj znae neka kaze.Kucevo ima nepolni 4 meseci i tesko e 11 kg,odgovara tezinava ili?...Inaku ko vidra e,edna crna boja sveti ko so briljantin da e mackana,mi pravi kef,uh

).Da prasam i za ova:veterinarot mi dava sovet,zemi vitaminski apcinja i davaj mu sekoj den po 3 a onie sto se samo od kalcium po dve,zedov 4 pakovanja ama mene ovaa "terapija" nekako iznasilena mi se cini,sovet?Pileski virsli moze da mu davam,mi kazaa deka dobri bile za ishrana pa zemav edno 20 kila i mu davam sekoj den po 4,5 vareni zaedno so oriz i morkovi ama nekako jansa me fakja,da ne e greska ova so virslive?Dehidrat i davam,mislam deka firmata e bugarska goodies,taka nekako,30% proteini i da ne redam,140 d kilo,ima nekoj nekakvo iskustvo so hranava?...Pozdrav do site "kuckari"..