Fantasy Football Games

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
@DaniBMW зошто имам од Алаба 8 поени, 2 за победа и дури 4 за клин шит (наместо 2) и секако 2 за стартер. И од Коста за победа имам 2 поени. Поради победата од 3 гола разлика или?

Си лапнав 21 поен од Мали. :cool:

По грешка изгледа два пати се внесени поените за клин шит и победа. Кај сите е исто.

Паметно, ти си го купи Мали. А јас со повредиве не можам слободен трансфер да најдам да го купам. Додека начекам шанса, му скокна цената :D

Ќе игра ли Алба викендот?
Possible line-up (vs Las Palmas): TerStegen - Alves Pique Bartra Adriano - Rakitic Mascherano S.Roberto - Messi Suarez Munir #fcblive [rac1]

Алба тренирал но не се очекува да биде во прв состав за Лас Палмас.

Како е со наградите? :) Сеа ептен каснам веќе по 5-6 кола, па да знам дали да трчкам тие награди од посебните кола. :D

Fantasy Bundesliga Class 2 prizes (all other members)
PositionPrize
1 $200
2 $100
3 $50
4 Full Premium for next season
5 Full premium for next season

Па не знаеш тие играчи од Бундес и шпанско. Нема таму играчи како Марез од Лестер. Што ти е?
:icon_lol: Прв тим ќе праам само. Ама што кур за 10 минути почнуват. Иам време за 10 минути да средам или секако истече дедлајн за колово?

:icon_lol: Прв тим ќе праам само. Ама што кур за 10 минути почнуват. Иам време за 10 минути да средам или секако истече дедлајн за колово?

За Бундес започна колово веќе. За Сериа А направи ако сакаш.

Истече. Среќa нaшa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom