Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како работи ова подетално можеш да ми кажеш?Kodi - од секоја можна серија и филм до ТВ програма во живо итн. итн. Amazon FireTV Stick + Kodi и не ти треба ништо повеќе.

како работи ова подетално можеш да ми кажеш?
Popcorn time е најдобро за серии и филмови и не е како она Кodi за кое треба да се замараш со инсталирање триста чуда а и за почетници кој не ја разбираат таа програма како мене треба да им објасни некој што каде за да инсталираат.
Oва Popcorn time инсталирај, уклучи ја програмата, одбери филм/серија, одбери превод,, одбери квалитет на снимка, пушти и вози Мишко![]()
Стримање е далеку посигурно од P2P во ЕУ.Popcorn time е најдобро за серии и филмови и не е како она Кodi за кое треба да се замараш со инсталирање триста чуда а и за почетници кој не ја разбираат таа програма како мене треба да им објасни некој што каде за да инсталираат.
Oва Popcorn time инсталирај, уклучи ја програмата, одбери филм/серија, одбери превод,, одбери квалитет на снимка, пушти и вози Мишко![]()

Popcorn time е најдобро за серии и филмови и не е како она Кodi за кое треба да се замараш со инсталирање триста чуда а и за почетници кој не ја разбираат таа програма како мене треба да им објасни некој што каде за да инсталираат.