Косовските медиуми тврдат дека членовите на Кумановската група се убиени по предавањето

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
E сега кажа и остана жив. :D
Слободно може да наброиш некој успех на тие што се нудат како алтернатива на Груевски. Не се срами.
Истата тема е џабе сеграгираш, иначе се слагам скроз дека грујо е различен од другите, грујо е Бог на водата! Никој не напраил толку јаки чешми и фонтани ко него! Добро напраил... Али не кај нас. Чак и палмите имаат туш! Мислам толку да откачиш тоа ми е надвор од имагинација! Различен од другите е мал збор, потценување.
За жал, никој не напраил чешми и фонтани пред Грујо. Нит патишта, нит водоводи. Не во независна Македонија. Тоа е, јебига. На глава да се качите, тоа останува факт.

@Inglourious Basterd
Еве ти жив пример. Си се мачел себеси да се убедиш да гласаш за СДСМ поради некоја причина иако цел живот си гласал за ДПМНЕ али ете, некој работи не ти се слагаат во твојата глава. Башка протести имало па едно друго, па бомби и оп некој те вика секташ и лоботомиран и глуп. А замисли ти си сакал да гласаш за нив.....
Јас ви се чудам на памет како можете да се убедувате со овие секташиве, нели гледате колку и да пишувате и се трудите небива, нив Груевски им е бог и нема друг, он е најдобар, само он работи во Македонија прави патишта, водоводи, инфраструктурни објекти, покачува плати, пензии, спроведува демократија на фер демократски избори партали прави, а тоа дека имаме најкатастрофа пат не е точно, дека здравството ни е у курац исто така не е точно, дека инспекциите работат селективно исто така не е точно, локалните полицајци се понашаат како шерифи и тоа не е точно, се ова се лаги на комуњарите кои сакаат да дојдат на власт да ја продадат државата и името и да не уништат да не постоиме.
А ги слушал нив или вести на Сител МРВ неверувам дека ке забележите некоја разлика...

Слободно може да наброиш некој успех на тие што се нудат како алтернатива на Груевски. Не се срами.

За жал, никој не напраил чешми и фонтани пред Грујо. Нит патишта, нит водоводи. Не во независна Македонија. Тоа е, јебига. На глава да се качите, тоа останува факт.

Да у право си, пред да се појави грујо живеев у teepee на свеќи, мочав у полско веце и возев кочија по земјен пат. Коа се појави Грујо ја уствари дознав за коли патишта, чешми и такви работи.

Да у право си, пред да се појави грујо живеев у teepee на свеќи, мочав у полско веце и возев кочија по земјен пат. Коа се појави Грујо ја уствари дознав за коли патишта, чешми и такви работи.
Ти можеби не си живеел, ама има луѓе што живееле. Јас нит те прашувам зошто би гласал за некого, нит ти кажувам како да гласаш. Ти си тој што ги поставуваше прашањата и сега не можеш да се помириш со одговорите. Кои не можеш ниту да ги негираш, бидејќи се факти, лесно се крепат со бројки.

П.С. Добро што ги спомена возилата. Оваа влада дозволи увоз кој ни го обнови возниот парк во државава. Предходно Југо кошташе 3000 евра.
@Inglourious Basterd
Еве ти жив пример. Си се мачел себеси да се убедиш да гласаш за СДСМ поради некоја причина иако цел живот си гласал за ДПМНЕ али ете, некој работи не ти се слагаат во твојата глава. Башка протести имало па едно друго, па бомби и оп некој те вика секташ и лоботомиран и глуп. А замисли ти си сакал да гласаш за нив.....
Џабе им е, што да пишуваат и што да зборат. Мала држава сме, сите се знаеме. Точно знаеме и колку вредат, и колку мислат дека вредат и што мислат за другите.

Џабе им е, што да пишуваат и што да зборат. Мала држава сме, сите се знаеме. Точно знаеме и колку вредат, и колку мислат дека вредат и што мислат за другите.
Сакаш да кажеш дека се свесни дека одработуваат уште еден мандат за Грујо ?

Јас мислам дека бомбите се конструкција на Грујо да издејствува уште едни предвремени избори...

Сакаш да кажеш дека се свесни дека одработуваат уште еден мандат за Грујо ?
Заев е, ама ќе добие амнестија за возврат. Што мене лично ме огорчува и ќе му го бројам на Грујо ко грев. Тие што го следат одамна имаат изгубено осет за светот во кој живеат. За ништо не се свесни, само се движат, накај што ги води ветрот.

Стварно ова?
Ако го читаш внимателно, он длабоко ја доминира геостратегијата, а нашето политичко тегавење е мачји кашаљ за него.

Веќе сме сведоци на неколку ултраточни предвидувања, баш Ставрогин го потсетив пред некое време. Бирај турски/јужен тек, изјавите на Лавров, Мајдан на 17ти., нови конфликти пост-Куманово итн., прав Оракл.

Заев е, ама ќе добие амнестија за возврат. Што мене лично ме огорчува и ќе му го бројам на Грујо ко грев. Тие што го следат одамна имаат изгубено осет за светот во кој живеат. За ништо не се свесни, само се движат, накај што ги води ветрот.
Гледај ги како се активираа против мене. Значи ги засегам. Ги боли тоа што го зборам. И пак не им доаѓа памет. Ма чувај боже. Суетата е страшна работа.[DOUBLEPOST=1443420747][/DOUBLEPOST]
Не дека пропушташ намерно потенцијални кандидати туку дека користиш дебела филтер хартија кога селективно ги кажуваш само успесите на Чаушеску. Али според твоите протоколи за дефинирање ствари, чим така дефинираш успеси, Голем Брад би требало да биде Ситизен Кејн и Јамајка да има алеф IQ.
Ау сега гледам ти ставиле шублер у гзот за мерење на IQ. Мојор скромен коефициент на интелегенција, тешко може да го евалуира некој партиски лоботомиран, на кој единствена евалуација на интелегенцијата му се зборовите „паметен на мајка“. Се надевам дека еден ден ќе го сватиш тоа, што порано тоа подобро.

Последно уредено:
@Inglourious Basterd
Јас несугерирам на никого за кого да гласа, туку секој ден сум на улица, секој ден сум по судови, секој ден сум меѓу луѓе и знам на што ни е сведена мизерната државичка од олошите како Грујо и фамилијата, така да демантирај ме ако нешто не е така, но чисто сумњам дека ке го направиш тоа затоа што кога ке ти се спомне Грујче ти инстиктивно мораш да го браниш без разлика што на улицата фактичката состојба е друга од тоа што серат на МТВ и сител, ако продолжите вака можда и ке основате некоја инквизицијија која ке ги казнува неистомислениците.

Јас несугерирам на никого за кого да гласа, туку секој ден сум на улица, секој ден сум по судови, секој ден сум меѓу луѓе и знам на што ни е сведена мизерната државичка од олошите како Грујо и фамилијата, така да демантирај ме ако нешто не е така, но чисто сумњам дека ке го направиш тоа затоа што кога ке ти се спомне Грујче ти инстиктивно мораш да го браниш без разлика што на улицата фактичката состојба е друга од тоа што серат на МТВ и сител, ако продолжите вака можда и ке основате некоја инквизицијија која ке ги казнува неистомислениците.
Не бе чоек, мене не ми е поентата да докажувам дека нема криминал и дека е се розево. Јас само кажувам дека методите на опозицијата се во полза на Грујо.

Не бе чоек, мене не ми е поентата да докажувам дека нема криминал и дека е се розево. Јас само кажувам дека методите на опозицијата се во полза на Грујо.
А мене ми е поентата дека државата ни е мизерија, дека власта функционира како мафија, корумпирано судство, катастрофално здравство, презадолженост, фрапантен број на млади кои си заминале без да планираат да се вратат или пак размислуваат како да фаќаат штрафта, огромна и нефунцкионална администрација... така да уво ме боли мене за методите на опозицијата, али оваа власт не догура на дереџе да сме просјаци, така да методите на власта се погубни за мизерната државичка во која што живееме.

А мене ми е поентата дека државата ни е мизерија, дека власта функционира како мафија, корумпирано судство, катастрофално здравство, презадолженост, фрапантен број на млади кои си заминале без да планираат да се вратат или пак размислуваат како да фаќаат штрафта, огромна и нефунцкионална администрација... така да уво ме боли мене за методите на опозицијата, али оваа власт не догура на дереџе да сме просјаци, така да методите на власта се погубни за мизерната државичка во која што живееме.
Се додека таа карта е единствената, Грујо ќе остане на власт. Ако сакаш да се смени власта, треба да работиш на тоа, а не да чекаш од Бога росица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom