Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Барса изгубија 4-1 од Селта. И на најдобрите може да им се деси ваков кикс, уживајте. Следните 5 ги тепаме и тоа е тоа.![]()
Бем те у раздељак хехе.
мислам дека треба да одите на психијатар и да се преиспитате..
На психијатар да се преиспитам??На психија... wut?!
Преиспитувањево мислам дека треба да биди пред психијатаров Џони срце! Ако одам/ме носат на психијатар значи дека не сум способен да се преиспитам. Какви ти се овие фори.. ?![]()
Мислам дека ја претерваш со гледањето низ прсти и како нормална личност би требало да ми го сфатиш постот..а ако сметаш дека Нагатомо ни е најдобар бек тогаш не е возможно да бидиш нормален..значи Нагатомо е ужас,катастрофа,најслаб играч шо постои,нема никаков квалитет,ништо нема,не постои што би рекол Стефан
Гледање низ прсти wut? Јас ако гледам низ прсти не знам...
Не бе па ти види го, и јас мислам дека Нагатомо е ретарда море, али барем е брз, а јас ја сакам брзината во фудбалот.
А подобар е од Жезус како бек во секој случај!
И не знам со шо ти дадов дознаење дека не ти го сфатив постот најсериозно?![]()
Значи фудбалот се игра со мозок а не само да трчаш како коњ,ене ги и ѓупците во Африка трчаат како коњи па ништо не биднува од нив..
Со тоа што почна да ми објаснуваш за преиспитувањето и психијатарот како комплексна тема односно каде сум згрешил небаре се наоѓаме на Македонската академија и науки, а јас тоа го напишав ради реда без размислување
А кажи ми колку мислат ДАмброзио, Жезус, и Сантон?![]()
Ди Амбросио има барем подобри физички предиспозиции и е покорисен во одбрана,Сантон е господ за Нагатомо а Хесус не е бек туку Манчини ретардираниот измислува топла вода