21 поен
Кој си бе ти Мињоле голман? Кој си бе ти да ти ебам носот удрен со тесла?
Кој си бе ти Коларов? Кој си бе ти пијаницо една безобразна, кој си бе ти селски човеку, кој си бе ти курназ атанас све да ти ебам намќорско? Кој си ти, Синиша Михајловиќ? Кој си ти 0 поени да ми носиш? Не те разбирам.
Кој си бе ти Кресвел бек? Кој си ти со 1 поен што ми доаѓаш?
Кој си бе ти Махрез играчиште? Кој си бе ти терористу проклет? Кој си бе ти алаху акбар? Ќе искочам сеа на пруга ќе те начекам боговог бога ќе убијам у тебе бе да ти ебам избеглицата проклета. Кој си ти фудбалер?
Кај си бе Хазард? Кај си бе Роналдо и Меси? Кај си бе да ти ебам тоа подвитканата долна брада детска? Кај си бе да ти ебам тоа ниското тежиште мртво? Кај си бе ти спор шутеру на пенали? Кај си бе ти најјак играч у свет? Кој си бе ти играч гробот да ти го ебам ја на тебе. Лебот што го јадеш да ти го изнаебам и мајката да ти ја ебам, одма у понеделник пакуј куферите и да те нема да не ти ебам све најмило копиле едно.
Кој си бе ти Бентеке горило едно мртво 0 минути што си играл? Кој си ти да се повредиш пред утакмица?
Аман бе Кун па и ти у пизду матер да се носиш да ти ебам капитенот залижан да ти ебам тоа бившата женица да ти ја испоебам.
Кој сум бе ја со овие играчи? Кој сум ја играч на фантази? Кај сум пошол со Фернандињо, Флечер, Муниеса и Лајун? Не постојат играчиве ја у состав сум ги акнал. Све да си ебам.