Fantasy Premier League 2015/16

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
38 и уште Мајхел, Азпи, Олсон и Педро.

Редмонд и Кујате на клупа :facepalm:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.240
Мене ми беше го сменав со Мата пред да почни колово :place:
Мене ми е од почетокот на играта и во тимот и капитен. Бајаги пати размислував да го мајнам, ама викам дек и даа ќе му тргне.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
52 уште Досон и Педро..Клајн и Агуеро катастрофа. Редмонд нормално на клупа..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Најмногу се нервирам што секое коло ми се повредуваат по двајца а можам да правам само еден фри трансфер. Требало да имаат некој попуст на повредени... :) До сеа Тејлор, Шо, Силва, Бентеке, Вилсон и гледам Гомис испаднал на полувреме. Вилсон мпра да го сменам обавезно, Бентеке исто нема да игра и наредно, Силва е неизвесен, а и Сања ќе го губи местото па и него мора да го вадам. Додади што Фабијански ептен слабо тера со одбранети удари...остана уште Гомис да е повреден и да се откажам од играва. :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
41 поен, уште Стоунс и Лукаку ми остануваат. Се надевам ќе игра Стоунс утре -_-

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
48 поени од Мата и Санчез, 12 вкупно од другите 9 души. :facepalm::facepalm: 60ка на рамно, така не изгледа лошо, ама можев далееку повеќе... :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
21 поен
Кој си бе ти Мињоле голман? Кој си бе ти да ти ебам носот удрен со тесла?
Кој си бе ти Коларов? Кој си бе ти пијаницо една безобразна, кој си бе ти селски човеку, кој си бе ти курназ атанас све да ти ебам намќорско? Кој си ти, Синиша Михајловиќ? Кој си ти 0 поени да ми носиш? Не те разбирам.
Кој си бе ти Кресвел бек? Кој си ти со 1 поен што ми доаѓаш?
Кој си бе ти Махрез играчиште? Кој си бе ти терористу проклет? Кој си бе ти алаху акбар? Ќе искочам сеа на пруга ќе те начекам боговог бога ќе убијам у тебе бе да ти ебам избеглицата проклета. Кој си ти фудбалер?
Кај си бе Хазард? Кај си бе Роналдо и Меси? Кај си бе да ти ебам тоа подвитканата долна брада детска? Кај си бе да ти ебам тоа ниското тежиште мртво? Кај си бе ти спор шутеру на пенали? Кај си бе ти најјак играч у свет? Кој си бе ти играч гробот да ти го ебам ја на тебе. Лебот што го јадеш да ти го изнаебам и мајката да ти ја ебам, одма у понеделник пакуј куферите и да те нема да не ти ебам све најмило копиле едно.
Кој си бе ти Бентеке горило едно мртво 0 минути што си играл? Кој си ти да се повредиш пред утакмица?
Аман бе Кун па и ти у пизду матер да се носиш да ти ебам капитенот залижан да ти ебам тоа бившата женица да ти ја испоебам.

Кој сум бе ја со овие играчи? Кој сум ја играч на фантази? Кај сум пошол со Фернандињо, Флечер, Муниеса и Лајун? Не постојат играчиве ја у состав сум ги акнал. Све да си ебам.

Kajgana Shop

На врв Bottom