Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Се потрудиф али пак не е доволно само шо поеќе не можам зашо ќе наебам и свесен сум за тоа.

Че се вратиме на moде *nezainteresirano mule*

Него факултеЦки обврски имаш ли пичка ти матер? Шокур ми дремеш до 3ипол ко ретардиран?

Тибам и гејмање и сфе.

Некад и само инструменталка е доволна.

Да не постоеа кладилнициве, ќе имаше фанови на фудбал и воопшто на спортот во толку голем број? :cautious:

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Dodeka se vodele vojni na balkanot, engleski mozoci mastermind-i praele plan kako da im zimaat pari na glupiot narod osven golemite danoci. I doshle do William Hill, dodeka glupoto makedonche ushte duri i vo 21 vek misli deka kje pravi pari od kladilnica. " MESTENA E LIDS BRAT 2-1 TURAJ '' ooooo be sharplaninec eden....

Кеј , британците ќе им давале совети на русите како да се справуваат со исламистите на своја територија. Нација што се пијанчи со пивo , ќе и дава совети на нација што се трезни со пивo.
:pos:

После Сектор го затворија и Енџелс кафе. Настрана тоа што си имаа поделба на „елита“ и сељаци од околните села.

Но, Роби си е пример за сите останати газди.
„И сосема за крај, да ве информирам дека решив да ги донирам средствата од овој викенд, кои цел град не можеше да ги собере за Иван.“ (y)

Кеј,

Трилогија каква заслужуваат сите херои од детството !!!
large.jpg

m8D8ZAH.jpg

To sto se javljam odavde, tvista pedeset metava ispod vazine Tevazija, svedoči da je ugvožen ne samo moj fizički integvitet, nego i vasceli svpski navod!

Govovili su mi da sam kveten, gađali su me joguvtom i sapunom, kao da se ne pevem i da zaudavam...

A ja im povučujem; možete da me nevvivate, možete da me živcivate... Sve je to vezultat belosvetske, amevičko-bevlinsko-vatikasnke uljuduvme koja nastoji da svpski navod uguva pved svvšen čin!

Pvozivali su me i nazivali vaznim pogvdim imenima kao; vojvodo pedevu, pa onda, Cvvena vojvodkinjo, kava te Đovđe, tvoj vektum je naša obećana zemlja, tako su uvlali... Vetvibutno im povučujem da svpski navod ima isovijska pvava na: Belu Palanku (Island), Južnu Palanku (Antavtika), sevevno move (Avtik) i vekovnu pvadedovinu, SAO Paolo koji je glavni gvad Velike Svbije.

Bvaćo, nemojte se obazivati na Opevaciju Oluja, koja je divigivana od stvane amevike i gde je u 74 časa vazjebana SAO Kvajna, nego se okvenite osvajanju vekovnih svpskih svemivskih prostvanstava!

Sledeći pvojekat je Mavs koji pvestavlja vekovni svpski planet na kojem je pvedviđena Mavs-Svbija bez tvaktova Zetova i sličnih Hvvatskih šacovanja. Planivamo kolonizovati i Satuvn čiji pvstenovi govove o istoviji svpskog navoda u svemivu.

Svpski navod je pokvenuo u južnoj amevici i Cpcki kavtel sa kojim pvodajom dvoge želi pomoći Kapetanu Dvaganu kupnjom pilula pvotiv tvudoće jev hvvatska policija planiva valikalno i bvutalno pokušati od njega da napvavi tvudnu ženu.

Тамааан со радост ќе го чекав понеделник да одам да се посмејам во театар и сеа најдоа да ми кажат немалоо картииии абееееееееееееееее баксузиште некое шо сум у ПМ!!!:yid::mad:

http://www.telegraf.mk/zabava/estra...-iscistiv-od-porocite-ke-se-vratam-na-scenata

ВРЧАК ЗА ТЕЛЕГРАФ: Се исчистив од пороците, ќе се вратам на сцената.

:vozbud::vozbud::vozbud:

Конечно, конечно! Радувај се Македонијо!

*го бара чешелот што го добил на подарок од дедо му, оди пред огледало прави патец на средина од долгата коса, ја тера мајка му дома да го шатира и ,,чека да се стемни''.

Сега слободно можам да шетам низ град со мрсна и долга безвезна коса и бела стесната маица, а никој посериозно да не ми забележи.

Хејтери :kuracc:

Ова по дифолт ми е више изгледа, кога сум најуморна и најненаспана да имам највише работа :вонзем:
Лежам нoќескa и само слушам "беее-беее" oддекнувa низ мaaлo. И денес истo... oнaкa сум, пoлa "лее жaл ми е зa живoтинкиве шo ги кoлaт", пoлa "дaј вaму скaрaтa". Не јaдaм јaгнешкo пoшo бљaк, aли зaтoa кoкoшкине...кврц :D

Битола компетишн винерс!

Најфраер тајтл гоус ту: Дечкото шо шеташе со женска му за рака фатен и кој пљукна вканта пошо нели на земја само сељаци пљукаат.

Најмуабет тајтл гоус ту: Двете чупиња кои седеа до мене на кафе и на кои разговорот им беше следниов

- Леле глупачава зела!
- Зела?
- Да бе тоа шо зборевме вчера зела.
- Сакаш да кажиш дека зела?
- Да!
- Леле глупача еј!

НајкафиЌ тајтл гоус ту: Кафе Портал. Мало макијато 60 денари! Пошо нели све со Охрид споредвите чисто информативно Охрид големо макијато моментално е 40.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom