Со дечко ми сме заедно година ипол.Јас имам 21 тој 25
На почетокот беше ептен љубоморен,премногу.
Се лутеше ако објавам слика на фб,ако излезам.... буквално за се.
Сега кругот се сврти,тој како да стана опериран од се.за ништо не реагира. сега јас сум таа што прави љубоморни сцени.
Сега тој не се револтира воопшто,само научил да живее со тоа дека сите жени сме исти.и дека сите изневеруваме,и џабе ќе се расправал.
Ниту сум го изневерила,ниту сум наумила.ме полудува кога ме споредува и ме прави нешто што не сум.
Не можам да му докажувам јас,ако тој не е свесен колку вредам.
Сум била со него оти бил добра приликаа.не сум можела да му раскинам.
Навистина не сакам да подпаѓам под овие зборови,како да ја свртам топката.
Знам дека не ме заслужува ич,ама како да не можам да дишам без него.
Самата си даде одговор на крајот од постот ... ако сметаш дека не те заслужува, раскини му, и фураш даље, ќе ти биде малце чудно и тешко на почетокот, бидејќи ти е веќе навика он, ама ќе пројде и ќе немаш гајле потоа ... ќе се појави некој што ќе те цени и почитува, и ќе знае колку вредиш.
Овој батали го штом е таков ладен и ти набива рогови, ти кажува такви ствари у стил дека си со него само затоа што он бил добра прилика и дрн дрн дрн, таков не ти треба.
Имаш 2 опции:
1) Прво вака одиграј, стани и ти ладнокрвна, и не се замарај воопшто, не прави љубоморни испади и сл. ... покажи му и ти на него дека и ти можеш да бидеш иста таква ладнокрвна како он што е, па види како ќе реагира.
2) Од првиов чекор ќе следува втор чекор (акција-реакција):
1 - Ако му значиш ќе се промени кога ќе види дека си и ти ладнокрвна, и ќе почне повеќе да ти посветува внимание, и ќе си го смени понашањето, затоа што ќе види дека и ти си ладнокрвна, па ќе проба повторно да ти се доближи, за да не те изгуби.
2 - Или ако не му значиш доволно, како што сметам дека сега не му значиш според неговото понашање, тогаш тука ќе е крајот.
Ќе раскинете и тоа е тоа, секој по свој пат
Sto napisav loso be decko?
Нема ништо лошо, секој си има свое размислување, ама потоа кога некоја курва ќе ви го заврти умот (бидејќи нели се курви и се способни за такво нешто), потоа цел женски род ќе ви е крив од вашите непромислени постапки, и се останато ќе го сметате за курва