Ништо не пишува таму за документи.Оди на mon.gov.mk
Не зборуваме за тие документи, тие документи до сега требаше веќе да ги доставиме заклучно со 4 Септември. Ако не се достават ќе те нема на конечната листа т.е. нема да си приман. Ние зборуваме за документи за вселување.
Ова е ланско шо ми го пратија сеа. Плус трите уплатници.
А ти не си примен... У тој случај документите + административна.
Има некој шо знае од кога почнуваат вселувањава сигурно, дали од утре или од вторник ?
Има стек во 17 часот ама треба да идеш да чекаш порано, значи гужва е и тие шо идат први јадат стек а за оние последните ретко останува. Како што гледам бонската ја полнат од време на време, еве пред некој ден имаше само крем, чоколади и чоколадно млеко. Друго не знам, бруцошка сум.Во Стив има ли некогаш месо за јадење?
2 пати досега јадев и тоа во 17:30 го зедов јадењето едниот ден и имаше само рандом грашок и пире, а од месо ни трага ни глас, а другиот ден јадев во 18:20 и на менито имаше само ориз и грав, има ли некогаш месо или само си правам бајрам со умот?
Кога работи бифето и дали има во него ражничи/стек/телешко/свинско?
Дали ја полнат бонската во Сабота и кога?
Во 17:00 во менза имаш стек, од сабалје во 11 имаш риба и углавно преку ден плескавици и виршли имаш, ама не секогаш. После 18:00 скоро и ништо да немаш сега на почеток може ќе има, ама после не, да си знаеш, освен пире и ориз. А во бифе цело време имаш плескавици, значи нон стоп, а ражничи углавно 2 пати на ден, ама ќе си провериш кое време. До лани барем така беше.Во Стив има ли некогаш месо за јадење?
2 пати досега јадев и тоа во 17:30 го зедов јадењето едниот ден и имаше само рандом грашок и пире, а од месо ни трага ни глас, а другиот ден јадев во 18:20 и на менито имаше само ориз и грав, има ли некогаш месо или само си правам бајрам со умот?
Кога работи бифето и дали има во него ражничи/стек/телешко/свинско?
Дали ја полнат бонската во Сабота и кога?
Ке можеш, али отидоа 3кZdravo decki sakam da ve prasam dali ke moze da go napustam studenskiot bidejki ne su zadovolen od uslovi vo goce sum. I me interesira dali ke mozam da go napustam bidejki potpisav dogovor. Fala odnapred