Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Да не имаш некој начин како би се изгребал за инвајт од некаде?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Јас го добив од инвајт секција на еден друг тракер, кој е далеку потежок за пронаоѓање од библиотик. Би ти го дал акаунтот на користење да спуштиш што сакаш ама потежок тракер за одржавање во поглед на ратиото не сум сретнал досега. Имам Ratio: 0.731 и имам ризик од бан. Види по другиве ако можеш да се снајдиш.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.793
Поени од реакции
5.577
Јас го добив од инвајт секција на еден друг тракер, кој е далеку потежок за пронаоѓање од библиотик. Би ти го дал акаунтот на користење да спуштиш што сакаш ама потежок тракер за одржавање во поглед на ратиото не сум сретнал досега. Имам Ratio: 0.731 и имам ризик од бан. Види по другиве ако можеш да се снајдиш.
Ќе се потрудам да најдам колку можам, па ако некогаш добиеш право да делиш инвајт сподели за држење трафик не е проблем ќе бидам мн внимателен со тоа.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
learnflakes се специјализирани за материјали за сертификација. cisco, microsoft итн
и доста лесно е за invite.

за е-learning тракери најдобри/најголеми се bibliotik, bitme, bitspyder, thegeeks, learnflakes
на било кој од тие ќе најдеш мателијал за microsoft, cisco и други сертификати

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
learnflakes се специјализирани за материјали за сертификација. cisco, microsoft итн
и доста лесно е за invite.
јас не сум наидол на инвајт за тракеров, имаш да дадеш?

Член од
24 септември 2011
Мислења
62
Поени од реакции
17
за bitme.org да не се работи :)

Член од
25 јули 2015
Мислења
243
Поени од реакции
95
Ако треба да платите за се што сте симнале од торент How fucked up are u?????

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Ако треба да платите за се што сте симнале од торент How fucked up are u?????
ја верувам дека секој просечен македонски пират има симнато работи во вредност од преку 100.000$
ај да плати али од каде му пари. а ако не симне ем ќе пукне од досада, ем ќе нема од што да се едуцира
една книга е 10$, едно музичко цеде или блу реј филм е 15$, една игра 20-50 $, фотошоп и друг софтвер кошта стотици $, некој добар курс e 50$ па нагоре

убаво е да се плати, али кога нема од каде

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Не знам дали е пишан, не можам да се навраќам назад низ постовите, https://yts.to/ од овој торент сум многу задоволен, филмовите ви се по 720 и 1080 пиксели и се мали од 700 мегабајти до 1 гигабајт за еден со чиста слика.
Само има една мана не стават така често филмови, али тие што се тука вредат.

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Не знам дали е пишан, не можам да се навраќам назад низ постовите, https://yts.to/ од овој торент сум многу задоволен, филмовите ви се по 720 и 1080 пиксели и се мали од 700 мегабајти до 1 гигабајт за еден со чиста слика.
Само има една мана не стават така често филмови, али тие што се тука вредат.
доближи се малку повеке до телевизорот и ќе видиш колку се добри. :D

за 720p 4GB е просек големина, за 1080p 10GB. а најдобро ако можиш симни цел блуреј од 40-50GB за максимално уживање.

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
доближи се малку повеке до телевизорот и ќе видиш колку се добри. :D

за 720p 4GB е просек големина, за 1080p 10GB. а најдобро ако можиш симни цел блуреј од 40-50GB за максимално уживање.
Фајловите се компресирани и затоа се толку мали, ама јас не гледам доближан до телевизор па така не ја гледам разликата :cool: ,

Член од
24 септември 2011
Мислења
62
Поени од реакции
17
Ако гледате на компјутер таман се или од подалеку на тв :)

Член од
25 јули 2015
Мислења
243
Поени од реакции
95
ја верувам дека секој просечен македонски пират има симнато работи во вредност од преку 100.000$
ај да плати али од каде му пари. а ако не симне ем ќе пукне од досада, ем ќе нема од што да се едуцира
една книга е 10$, едно музичко цеде или блу реј филм е 15$, една игра 20-50 $, фотошоп и друг софтвер кошта стотици $, некој добар курс e 50$ па нагоре

убаво е да се плати, али кога нема од каде
Јбг, ако не се торентиве што ке праев во животов нз, може над 100 игри и 500 филма имам симнато минимум, само уште побрз интернет и подобра графичка да се имаше

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.709
Поени од реакции
34.251
Aj predlog traker za bluray filmovi?
Gi koristam javnite ama nikogas ne vlecat so maksimum brzina golemite filmovi od 40tina giga.
Forata e so internetot od Telekabel ne se odrzuva voopsto ratio poso sranje upload za privatnite.
Za eden blu treba cel mesec da vrakam I pak neuspesno.

Nekoe care? Konkretno za bluray filmovi.

Kajgana Shop

На врв Bottom