Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.689
- Поени од реакции
- 49.127
Ниту на Кондогбија, ниту на Икарди, ниту на Јоветич, ниту на Перишич не им одговара оваа игра што ја форсира Манчини, значи нула од тактичар, иде со глава кроз ѕид и што поскоро тоа го свати ( а голем знак ? е истово ) толку подобро, не ми е јасно како може да е толкава пичка, како можеше така да постави игра у прво ич не ми е јасно, ги чекаа ко Мур што ги чекаше Барса на Кампот со играч мање и позитива од 3-1 у прв дуел ...
Ме фрустира ваквата игра, не е идеална за тимов и може и мора многу подобро, зашто имаат супер ростер и овој одличен резултатски старт Мора да се искористи максимално, буквално Се им оди во прилог.
п.с. за Мело, знам дека сите го хејтавме и све ама мора вакво дрско копиле да има у тимов, ваков гад од играч, и провокатор и човек што цело време ја пали публиката бара да навиваат после одземена топка или избацена, мислам дека добро ќе легне сезонава и може ова да се испостави како ок потег.
Ме фрустира ваквата игра, не е идеална за тимов и може и мора многу подобро, зашто имаат супер ростер и овој одличен резултатски старт Мора да се искористи максимално, буквално Се им оди во прилог.
п.с. за Мело, знам дека сите го хејтавме и све ама мора вакво дрско копиле да има у тимов, ваков гад од играч, и провокатор и човек што цело време ја пали публиката бара да навиваат после одземена топка или избацена, мислам дека добро ќе легне сезонава и може ова да се испостави како ок потег.