Фан Клуб: Арсенал

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Абе пичка му матер, семкар да беше барем голот ќе го погодеше. Кога средината работи и шанси се создаваат, нападот е цепеници.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Жолтиот на Озил беше глупав потег на судијата. Туку ова копачите нешто се потсмириле, не се ко порано кога стандард имавме по 20+ претрпени фаули. Казорла конечно се разбуди сезонава, уште Волкот да си ја заслужи платата што ја зема. И да, со Габри-Кош многу посигурно ми делува одбраната.
Па двајцата главни копачи не играат Адам и Шокроус. Плус под Хјуз не се тоа што беа.

Инаку она што го даде Волкот Жиру нема шанса да го даде, ама затоа пак она што промаши Жиру од 5 сигурно 2 ќе погодеше :D

Се консолидира гледам тимот уште некои финеси и мислам дека ќе фатиме добра форма.... Се надевам....

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Таман да пишам добар ден дека е за нас овие Сити во последна минута ја решаваат утакмицата. Како и да е, одлична игра и многу промашувања што можеа лесно да се претворат во гол.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.511
Поени од реакции
10.272
Ми се допаѓа тоа што почнавме да играме фудбал. Се будиме конечно.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.875
Поени од реакции
7.113
Реализацијата мора да се подобри !!!
Идеме на мостот таму очекувам победа оти Челзи се у мизерна форма. Се надевам Венгер конечно да му земе на Мурињо 3бода у лигата :D
Пластикава од Манчестер измкна гз у последна минута пффф...

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Нека се множат победиве, денес многу сигурно им изигравме, штета што не ги напунивме.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.511
Поени од реакции
10.272
Како пресече Кокелан во акцијата за голот.:drk:

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Santi Cazorla's game by numbers: 90% pass accuracy 7 crosses 6 chances created 4 take-ons 4 shots 1 assist

The Spaniard always seems to be at the centre of every Arsenal attack and dictates the play in midfield.

And Cazorla has actually completed more passes than any other player in the Premier League.

His incredible form continued yesterday with a 90% pass accuracy, which, considering the number of passes he plays, is utterly sensational.

But the Spaniard is more than just a passer and in the match against Stoke he completed four take-ons and had four shots.

However, his six chances created and one assist demonstrate exactly how important he is to Arsenal.

Kajgana Shop

На врв Bottom