Near
Рандом лик од соседството
Ако ми прави друштво @DonRistovski може да поминеме...Ако не,ќе гледам сам да дојдам..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Донесете некоја кавадаречка да ја изљуштиме.Ако ми прави друштво @DonRistovski може да поминеме...Ако не,ќе гледам сам да дојдам..

Иде Џонтра, идам и јас
Не иде Пеџа, не иде Џонтра, ne идам јас
Иде Пеџа, иде Џонтра, не идам јас.
![]()
Треа и со Џинџер комбинација да напраиш :Д
Значи ЈанеЗ треба да го задржиме у Словенија хехе за да си имаш аФтер ти :ДСо нејзе, само за аВтер парти важи.
Mind games се тоа бе, школа на Мурињо сум.Џонтра е ставен само за мајнд-фак тука да направи. Кога ќе ги упростиш комбинацииве, сфаќаш дека Малколм доаѓа ако Пеџа не дојде, и обратно. А тоа нема да се деси, оној Пеџа стално виси по собиранки.
Се бара достојна замена, контакт по пп, може и со титкање да се почне.
Ќе изљуштиме другару. Ти купи крставици, патлиџанчиња и некое сиренце и фучиме.Донесете некоја кавадаречка да ја изљуштиме.

Шо да купи коа има у тоа бавчата белинбеговска :Д Ти само донеси кавадарка :ДЌе изљуштиме другару. Ти купи крставици, патлиџанчиња и некое сиренце и фучиме.![]()
Пингај го @NecrophiliaАко може да носи некој штрафцигер доволно мал, ко за штрафчињата за ајфон четири, ќе бидам многу благодарен.