Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.631
- Поени од реакции
- 31.841
Јас велам да пробаш најозбилно Да видиш како сочна тужба можи да кркаш. Па да е малку попаметна да ја прошири и замрси саглам мх мх.Исто и со сопругата ако се снимаме ништо не ми можат а и во брак сме па не може да ме тужи
Не си прајте со умот бајрам, можело не можело, има закон и крај. Поназад бев малку добар и пробав тро од тро да го протолкувам и пуштам некои најосновни објаснувања за снимање и видео надзор.
Во денешно време заштитата на човековите права е крената увис, и допрва ќе се креваат и заштитуваат. Во Прилеп падна пресуда со изречена казна од околу 50 000 денари, оти едно бате му пиша на друго бате на статус педер еден. Статусот беше избришан (пошто е потребно и јавно извинување на истото место, или преку весник пример), навредениов си изваде и од кај лекарот како тоа навредата го удрила на психа, не можел во огледало да се погледни, како тоа детето на училиште му го заебавале, шминкање максимално. Така да секојдневно се кршат правата, само шо некои од нас не се запознаени или не осетиле некој негативен ефект.