Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
К,

Успеав да преживеам денес. Ако и утре помине вака, има надеж за мене. Малку сум како потресена. :unsure:

Последнава недела имам испиено повеќе сокови отколку претходните 23 години. Животот без вино не е живот :( А богами, ни животот без стабилен интернет.

Life is a waterfall...

Лека ноќ.

Маме му ебам останаа уште 2 дена до дерби,не сум чекал вака питај бога од кога,нешто ме влече на многу јака утакмица за разлика од претходниве 2-3 сезони каде што беа очобол и едните и другите,да не се пуваме пред време па да јадеме ремет после,останува да видиме што ќе се деси.

:oeoeoe:

Она кога ќе ти дадат слободни денови и планираш како максимално да ги искористиш. Тој ден таму ќе одам, ова ќе правам, тоа ќе гледам... :cool: И нормално поминуваат спротивно од планираното. :boksix:

Наместо шетање со малите и да завршам некои работи и баш тие денови ме фаќа мрзата. Ни ми се јаде ни пие и спијам најмалку по 12 часа дневно.
Како за инат ми се спие уште во 22:00, а се будам во 6 сабајле. Преку ден очи ми се затвораат во 12 попладне, па ај пак спиење од 3-4 часа.
Не дај боже да работам како организатор на свадби, младите или ќе се скараат пред свадбата или ќе заврне снег. :D

Кеј,

Ја не сум нормален.Му ветив на клипче лол да играме после работа коа ќе заврши.Ти се верува дека игравме дуо со другаров од 12 поручек до сеа ? Пауза за ручек само и за кафе кај 9 саат вечерта.Очи ми паднаа, дај нека почне факултетов да иам што да праам.Прости ченто,посилно од мене беше.Ова е бетер од хероин.

Последно уредено:
Во последно време само се карам по шалтери, болници и инстиуции, добивам комплименти као некултура, невоспитање ама битно си завршувам работа без ебавање. Кога одев културно и со добар ден на секое добивав само осмех од 8 до 8 од другата страна и влечев некои работи со месеци. И кога викам дека вака си проаѓам подобро во животот не веруваат :angel: Ем ќе си се испразниш, ем тие од другата страна ќе речат еј ај среди кој ќе се расправа... Нешто у принцип као сограѓаниве наши.

Еден мал туторијал за останатите, верувајте, многу ќе ви помогне :)

11.9.2001

Се враќам дома од школо. Брат ми ме пречекува во двор и ми вика

“Брат, ги срушија кулите близначки“

Мојата прва помисла беше - what the fuck, што им сторија на Данкан и Робинсон. Шо се деси со Спарс? Не е ни почната сезоната...

После дознав дека ги срушиле “Кулите близначки од Њујорк“

Долго време подоцна познав дека тоа е еден од најтажните моменти во поновата историја.

Драга

Ако некогаш имам деца и зборам за нив во прво лице множина те молам влепи ми ја.
Море батали влепување и фрли ме од некаде.
"Ни растат запчиња и не можеме да спиеме, еве не можеме да се одвикнеме од цицање"
Неможамлошомиекогачитамваквиглупости :place:

Тибам групата, полна со политички активисти, кои идат поради нивни цели, а не клубот, ебати све, не одам бре годинава, ќе седам настрана од нив, шо ги дупам, коа ќе нема политика ќе оам.

Пие ми се нек си ебе мајката. :pijanco::pivo2::ајнапиво::pijani::pov:
Окуј ме царе, знај да је волим, за њу бих даааааааааааааааааооооооооооооооооооо свееееееееееееееее, јаче од окова, теже од ланаца, очи су зеленеее!

Одам до аптека,земаш лекови и се враќаш дома со нив.
Седнуеш на кауч фотеља и отвораш кутија бох лекови со упаството.Као внимателен чоек читаш текстот од упаството шо како . Коа идам делот со Не употребувај лек одам на следново :toe:

kajgana 2.png

:angel:

2eaicso.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom