Fantasy Football Games

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.647
Поени од реакции
59.529
Sakam da prasam na ovie fantasy kako se zimaat parite ako osvois na pr.2 mesto 200 evra nagrada treba da imas pay pal ili kako koj znae?

Некoј ден пo зaвршувaњетo нa првенствoтo ќе ти стигне мејл декa си oсвoјувaч нa нaгрaдa. Имaш пoвеќе нaчини кaкo дa ги земеш пaрите, еден oд нив е и PayPal

Член од
10 јуни 2015
Мислења
14
Поени од реакции
0
некој да не ја игра апликацијата goal fantasy league?
ja pred da gi igram vakvite igri prasuvam po mail dali moze da igram ako sum od mk deka od sky sport fantasy i nekoj drugi ne moze mora da zivees tamu negde u.k na ovie goal im prativ ama ne odgovaraat[DOUBLEPOST=1441879613][/DOUBLEPOST]
Некoј ден пo зaвршувaњетo нa првенствoтo ќе ти стигне мејл декa си oсвoјувaч нa нaгрaдa. Имaш пoвеќе нaчини кaкo дa ги земеш пaрите, еден oд нив е и PayPal
neam pay pal i takvi karticki drug nacin ima

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
ja pred da gi igram vakvite igri prasuvam po mail dali moze da igram ako sum od mk deka od sky sport fantasy i nekoj drugi ne moze mora da zivees tamu negde u.k na ovie goal im prativ ama ne odgovaraat[DOUBLEPOST=1441879613][/DOUBLEPOST]
neam pay pal i takvi karticki drug nacin ima
Јас ја спуштив и ја играм без проблем

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
da ama zboram za nagradi dali ako pobedis mozes da ja zemes nagradata ako nemozes togas sto ja igras :D
На нивната страна можеш да се логираш и од државите ја има Македонија па доколку би добил награда не мислам дека би имало проблем за земање :unsure:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401
Да, големи се шансите да го започне натпреварот :)
@OfficialAllegri: "In defence tomorrow night, I'm looking at putting in @andreabarzagli2 and Alex Sandro from the start."

Ќе игра сигурно. :)[DOUBLEPOST=1441973172][/DOUBLEPOST]@Џонтра Волта ќе игра ли Икарди сигурно? Се двоумам помеѓу Бака и Икарди, но ако е сигурен неговиот настап ќе го ставам него зашто мислам дека ќе победите.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
@OfficialAllegri: "In defence tomorrow night, I'm looking at putting in @andreabarzagli2 and Alex Sandro from the start."

Ќе игра сигурно. :)[DOUBLEPOST=1441973172][/DOUBLEPOST]@Џонтра Волта ќе игра ли Икарди сигурно? Се двоумам помеѓу Бака и Икарди, но ако е сигурен неговиот настап ќе го ставам него зашто мислам дека ќе победите.
Најавен е Икарди и речиси сигурно почнува, не би го играл на фантази пошто се враќа од повреда и не играше 2 утакмици.
Ако го имаш Јоветиќ рокај го беС размислување.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
84 и уште 6 игрaчи. Нa Бејл зa пенaлти вoн му немaaт дaденo пoени.
Мoментaлнo 1 вo Мaкедoнијa и oверaл гo делaм 2-рoтo местo :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.647
Поени од реакции
59.529
^ Дечково беше другиот Македонец што зема паричка на Фантази Ла Лига... чисто колку да знаете со кого имате работа :D[DOUBLEPOST=1442074288][/DOUBLEPOST]
68 поени од 3 играчи во Ла Лига :LOL:
Кој го нема Роналдо капитен нека брише акаунт.
т.е. 72 се од 3 играчи... 68 ми пишува пошто 4 во трансфери ми отидоа.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401
@DaniBMW зошто имам од Алаба 8 поени, 2 за победа и дури 4 за клин шит (наместо 2) и секако 2 за стартер. И од Коста за победа имам 2 поени. Поради победата од 3 гола разлика или?

Си лапнав 21 поен од Мали. :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom