МАКЕДОНИЈА - Словенија 10.09.2015 Четврток, 15:00

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување
Холандија нема шанси за победа, едино ако не пуштат некоја помош за Грција за долговите. :D

Словенците ја добија Грузија со +11, додека Грузија нас со +15.

Ние да ги тепаме 2-3 разлика ние секако ке имаме во круг од 3 репрезентации -12 и испаѓаме..Грузија и Словенија идат.

Доколку не пушти Словенија ние проаѓаме како 3ти тие 4ти.

Значи Хрватска да победи вечер ако не пушти Словенија. :D

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
море пријател, по која математика ќе правиме ние круг со грузија? грузија има една победа, а ние ќе имаме две доколку тепаме.Нема што кругови да се прават

не знам зошто не можевте да видете дека Грузија е многу силна репка, тоа што до сеа не играеја ништо, е до селекотрот и до нивната хемија, они реално се појаки и од словенците и од хрватите. А денес и да тепаме, мислам дека грузија може да мине кја хрватска, а поинтересно ке биде и ако и холандија тепа, грција и онака е секако прва, тоа никој не може да им го загрози место[DOUBLEPOST=1441887830][/DOUBLEPOST]
море пријател, по која математика ќе правиме ние круг со грузија? грузија има една победа, а ние ќе имаме две доколку тепаме.Нема што кругови да се прават

еми ако тепа Грузија ете ти круг и тоа не само со грузија туку и со словенија, пријателе, замисли и холандија тепа а?

Не бидете наивни, не треба да тепаме, така само ќе им дадеме надеж на кфм дека со трупциве ќе може да се гради иднина а реално никад нема да биде така. Навивам (со мака) за Словенија али мора за тоа ѓубре од селекција, тренер и претседател да се искорени.
slovenia-flag-waving-emoticon-animated.gif

ЧОВЕЧЕ АЛАЛ ДА ТИ Е ЗА КОМЕНТАРОВ РЕАЛНО... ја ова си го посакував длабоко во себе, оваа селекција да изгуби од сите можни у Загреб за кога ке се вратат да се сменат некои работи и некои КЕЉАВИЦИ од типот на Пеце и Видое

Ајде две измени у стартната петорка , Војдан неможе да игра ради повреда , него го мења Симоновски а Боки незнам зашо не е у првата петорка, место него игра Хендрикс (Богу Хвала)

Стварно не знам што им е на судииве :eek:

Тоа е коа ќе пратиш 30годишни таленти кои играат по мкд-лига и мислат дека се кошаркаши :D
Jaс само незнам кој го натера Владо да се бламира со овие пропалитетиве кафански :(

Се моли Зак Галифианакис да не шутира од неизградена позиција !

Тоа е коа ќе пратиш 30годишни таленти кои играат по мкд-лига и мислат дека се кошаркаши :D
Jaс само незнам кој го натера Владо да се бламира со овие пропалитетиве кафански :(

Dzikic e odogovorot on znaese kako da go izvadi maksimumot od ovie. Srbinovski e pricinata za ovaj debakl.

Супер е вака , барем ќе гледаме капитулација. Да не се доближуваат и враќаат од -15 негатива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom